Opzetten en Faciliteren van Workshops

Iedereen heeft er in het werk mee te maken: workshops! Maar lang niet altijd zijn deze boeiend en effectief.

In deze opleiding leer je een workshop op te zetten, voor te bereiden én uit te voeren. Op een aansprekende manier, met oog voor het resultaat dat je wilt halen!

Onmisbaar als jij vaker een workshop houdt en een stap wilt zetten in jouw rol als facilitator.

  • Gericht op het ontwikkelen van vaardigheden
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Scherp geprijsd
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen

Effectieve procesbegeleiding door een professioneel getrainde facilitator is dé bepalende succes­factor voor een succesvolle workshop! Leer een boeiend programma op te bouwen, efficiënt een workshop uit te voeren en gericht interventietechnieken in te zetten. Dat zorgt voor de hoogste kwaliteit en acceptatie van het resultaat van een workshop.

In deze training leer je daartoe alle kennis en oefen je de vaardigheden om als facilitator workshops professioneel op te zetten en tot het gewenste resultaat te brengen.

Dé succesfactor voor een effectieve workshop is de facilitator zelf!

Doelgroep
De training ‘Opzetten en faciliteren van workshops’ is voor professionals, die meer rendement uit workshops willen halen en effectieve procesbegeleiding willen inzetten bij de begeleiding van thema- en werkgroepen, managementteams en groepen medewerkers.

Wat kun je na de training?
Na deze training ben je in staat een professionele workshop op te zetten. Je hebt voldoende kennis om de juiste werkvormen uit te kiezen en toe te passen. Ook heb je de vaardigheden ontwikkeld om met een groep tot het gewenste resultaat te komen.