Een combinatie van zelfstudie en online opleidingsmomenten

Lean Green Belt online verkort

Met deze opleiding word je Lean Green Belt op het hoogste niveau! Leer op interactieve wijze hoe je Lean toepast in je eigen werk of project. Met deze online verkorte opleiding ontwikkel je je als professional én voer je direct aansprekende verbeteringen door in eigen werk!

    • Internationaal certificeringsniveau
    • Naast zelfstudie professionele ondersteuning (op afstand) in je leerproces
    • Voor een scherp gesteld budget
    • Ook beschikbaar als dagopleiding

In de Lean Green Belt online verkorte opleiding leer je methoden en technieken om problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen. Daarbij leer je ook hoe je verbeteringen doorvoert met de medewerkers in jouw organisatie.

Met deze online opleiding heb je 3 online opleidingsmomenten.
Iedere module wordt via beeldverbinding afgesloten met een opleidingsmoment van 3 uur. Hierin neemt de professional van MKPC de essentie van de bestudeerde lesstof met je door. Uiteraard heb je ook alle ruimte vragen te stellen en de door jouw voorbereide opdrachten door te nemen.

De online verkorte opleiding combineert op afwisselende wijze de theorie met tientallen opdrachten en volgt de stappen die noodzakelijk zijn bij het optimaliseren van processen. Je leert de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving.

Met deze online verkorte opleiding leer je hoe je direct ingrijpende verbeteringen realiseert door een goede analyse van het proces te maken. En dat het werken en verbeteren volgens de Lean methode uitermate succesvol en voor medewerkers plezierig is in allerlei soorten processen.

Doelgroep
Deze online verkorte opleiding is uitermate geschikt voor leidinggevenden, projectleiders en consultants die de discipline hebben om in eigen tijd en tempo Lean Green Belt te worden. De Lean Green Belt is ook geschikt voor medewerkers die een rol (willen) spelen in Lean verbeterprojecten.
Om deze opleiding te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Wat kun je na de opleiding?
Na de Lean Green Belt online verkorte opleiding kan je zelfstandig een Lean verbeterproject starten en tot een aantoonbaar succes maken. Je kan de verschillende tools en technieken toepassen en de theorie vertalen naar je eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijp je de impact van veranderingen op medewerkers en de organisatie en ken je de voordelen om het eigen werk steeds verder te verbeteren.

 

Ervaringen van klanten