Effectief beïnvloeden

Met een opleiding Effectief Beïnvloeden van Gedrag, zet je gedragsverandering in gang. Uit herhaald onderzoek blijkt dat slechts 30% van de organisatieveranderingen slaagt en het beloofde rendement onvoldoende wordt behaald. En dat ligt vaak niet aan de inhoudelijke kwaliteit van de verbeteringen.

In meer dan de helft van de gevallen wordt het gedrag van medewerkers aangeduid als de belangrijkste factor van een falende verandering. Leidinggevenden en projectleiders verzuchten dan ook: ‘Waarom doen ze (de medewerkers…) niet wat we hebben afgesproken?’

De sleutel tot een succesvolle verandering ligt juist bij de medewerkers die de verandering ondergaan én tot stand moeten brengen. Het is essentieel te werken aan draagvlak en de juiste mindset in de organisatie, zodat zij de nieuwe werkwijze accepteren en adopteren!

Interactief, leerzaam, gratis en vrijblijvend

Bezoek de workshop Effectief beïnvloeden van Gedrag

In deze workshop maak je kennis met de methode om gedrag effectief en positief te beïnvloeden. Bijvoorbeeld omdat je veranderingen wilt doorvoeren.

Het gaat immers niet alleen om de kwaliteit van de verbeteringen, maar juist ook om de acceptatie ervan. En dus moeten de betrokkenen mee in de verandering.

Hoe? Dat ervaar je in deze interactieve, leerzame workshop! Je bent van harte welkom!

meer over deze workshop

EFFECTIEF BEÏNVLOEDEN VAN GEDRAG

‘Mijn mensen tonen geen initiatief’ Herkenbaar? In deze opleiding leer en oefen je hoe je effectief gedrag kan beïnvloeden. Zodat mensen vanuit eigen motivatie in beweging komen!

€ 2.750,00 (excl. btw)
3 lesdagen in 4 maanden

DIRECT INSCHRIJVENMEER INFORMATIE

10 TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN OP EEN PRETTIGE MANIER

DOWNLOAD ONS E-BOOK

OPLEIDINGSAGENDA GEDRAG OPLEIDING


25

sep

Effectief beinvloeden van gedrag – opleiding tijd: 09:00 - 17:00 locatie: Zoetermeer beschikbaar: 8 plaatsen

13

nov

Effectief beinvloeden van gedrag – opleiding tijd: 09:00 - 17:00 locatie: Utrecht beschikbaar: 8 plaatsen

Bekijk alle opleidingen