Werk als professional aan je eigen ontwikkeling

Coaching op vaardigheden

Werken in of leidinggeven aan een Lean organisatie vraagt vaardigheden, die niet altijd van nature zijn ontwikkeld bij de betrokken medewerkers en leidinggeven. Om op een goede manier je rol te kunnen vervullen in verbeterprojecten of Operational Management, kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden.

Ontwikkel je vaardigheden

Begrijp je uitstekend wat van je wordt verwacht, maar weet je er niet altijd goede uitvoering aan te geven? Merk je in de praktijk dat situaties waarin jij een bijdrage hebt of iets wilt bereiken net niet helemaal uit de verf komen?

Vaak heeft dat met jouw persoonlijke vaardigheden en competenties te maken. Of met die als team in het geheel. Wil je jezelf of jouw team hierin ontwikkelen, dan kan coaching uitkomst bieden.

In een kennismakingsgesprek bespreken we het doel van de coaching en op wie – een individuele medewerker of leidinggevende óf een heel team – de coaching zich richt. Daarna bepalen het traject en gaan we aan de slag.

Onze specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden van persoonlijke coaching of team ontwikkeling? Mail Cindy om de mogelijkheden te bespreken.

Onze specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden van persoonlijke coaching of team ontwikkeling? Mail Jessica om de mogelijkheden te bespreken.

Cindy Bakker
Associate trainer – coach Geaccrediteerd coach

mail Cindy

Jessica van der Velden
Associate adviseur & trainer – coach Master NLP

Jessica van der Velden
mail Jessica

Coaching is maatwerk

Geen enkel ontwikkel vraagstuk is hetzelfde. Alleen al omdat iedere coachee en ieder team anders is. Bij coaching is het belangrijk de aanpak af te stemmen op specifieke ontwikkelvraag die voor ligt.

De aanpak van de professionals van MKPC is integer, doelgericht, flexibel met oog voor de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en de coachee.

E-book: De kunst van het weglaten

Efficiënter werken op een prettige manier!

Het wordt de hoogste tijd dat bedrijven zich niet alleen meer richten op het efficiënt uitvoeren van het werk, maar ook op wat mensen motiveert om daar met plezier een bijdrage aan te leveren. Met centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op de uitvoering van zijn werk!

Efficiënter werken is niet zo moeilijk. De uitdaging is dit zo te doen dat betrokkenen er enthousiast van worden. Dan wordt efficiënter werken plezierig en bovendien veel krachtiger!

In dit E-Book vind je tips, die je op weg helpen om efficiënter te werken, op een prettige manier. Wij hopen dat het je helpt!

download het e-book

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren.

Onze klanten