MKPC’s meest populaire opleiding

Effectief beïnvloeden van gedrag – Opleiding

Change management of verandermanagement? Bij MKPC leer je het effectief beïnvloeden van gedrag in je eigen omgeving. Je krijgt de mensen makkelijker mee op het pad dat jij voor ogen hebt. De voordelen op een rij:

  • Internationaal bewezen aanpak
  • Direct toepasbaar in je eigen werk met concreet resultaat
  • Post-HBO studie in samenwerking met de VU Amsterdam

Je krijgt grip op zowel de inhoudelijke als de veranderkundige kant van veranderingen doorvoeren.

Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen

Uit herhaald onderzoek blijkt dat slechts 30% van de organisatieveranderingen slaagt. De rest blijft hangen in de plan-fase. Opvallend is, dat in meer dan de helft van de gevallen het gedrag van de mensen wordt aangeduid als de belangrijkste factor van het falen…

De vaak gehoorde klacht : ‘Waarom doen ze niet wat ik zeg ?’, ‘Waarom zijn ze zo ongemotiveerd?’, of ‘Waarom stoppen ze met wat we hebben afgesproken of met het uitvoeren van wat ze hebben geleerd ?”. Pakken we samen op en we geven je een roadmap naar de oplossing!

In deze opleiding leer je de aanpak om het gedrag van mensen te begrijpen én te veranderen. Of dat nou in een zakelijke of je privé omgeving is, met deze opleiding krijg jij de juiste kennis en vaardigheden mee om veranderingen succesvol door te voeren. Aan de hand van je eigen praktijkcasus leer je direct het geleerde in de praktijk toe te passen!

Doelgroep en opleidingsniveau
De opleiding Effectief beïnvloeden van gedrag is een opleiding op HBO niveau en is geschikt voor leidinggevenden, projectleiders, consultants en coaches. Deze opleiding is ontwikkeld door MKPC in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam en doorontwikkeld op basis van de laatste inzichten en ervaringen.