Resultaat- én mensgericht verbeteren

Consultancy en Advies

Tegenwoordig wordt veel tijd en aandacht besteedt aan het verbeteren van organisaties en processen. Op die manier kan immers efficiënter en effectiever gewerkt worden.

In onze overtuiging komen blijvende successen tot stand als dit gepaard gaat met het ontwikkelen van en aandacht voor de medewerkers

Ontwikkel je organisatie én medewerkers!

Makkelijk gezegd? Inderdaad!

De uitdaging is veel meer dan alleen de doelen en ambities van je organisatie op papier te zetten. Dat is uiteraard een goed begin, maar blijft een papieren tijger, zolang deze niet daadwerkelijk van papier afkomen.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van organisatie ontwikkeling reiken wij jou de hand! Wij nemen het voortouw en helpen je de juiste koers te bepalen om de continuïteit van je organisatie te borgen. Samen kijken we wat jouw organisatie nodig heeft, bepalen we de koers en begeleiden we jullie in het zetten van de juiste stappen.

 

Adviseren

Meer weten over de wijze waarop wij je kunnen helpen? In de brochure lees je meer over onze aanpak.

Onze specialist

Benieuwd hoe ons advies jouw organisatie verder kan helpen? Mail Marko om de mogelijkheden te bespreken.

Marko Steenbergen
Trainer – Consultant  Master Black Belt

Marko Steenbergen
mail Marko

De ervaring en denkkracht van MKPC helpen jou verder!

Met de integrale, uitgebalanceerde aanpak van MKPC, werk je aan een continu lerende en zichzelf verbeterende organisatie die nog beter aansluit bij de wensen en verwachtingen van de klant.

Met optimale bedrijfsresultaten, een hoge(re) klanttevredenheid en bevlogen medewerkers als resultaat!

E-book: De kunst van het weglaten

Efficiënter werken op een prettige manier!

Het wordt de hoogste tijd dat bedrijven zich niet alleen meer richten op het efficiënt uitvoeren van het werk, maar ook op wat mensen motiveert om daar met plezier een bijdrage aan te leveren. Met centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op de uitvoering van zijn werk!

Efficiënter werken is niet zo moeilijk. De uitdaging is dit zo te doen dat betrokkenen er enthousiast van worden. Dan wordt efficiënter werken plezierig en bovendien veel krachtiger!

In dit E-Book vind je tips, die je op weg helpen om efficiënter te werken, op een prettige manier. Wij hopen dat het je helpt!

download het e-book

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren.

Onze klanten