Lean Orange Belt opleiding

Met deze opleiding word je op een interactieve manier Lean Orange Belt! Leer hoe je Lean toepast in je eigen werk of project. Wij leren je daartoe de belangrijkste tools en technieken!

  • Leer de basisbeginselen van Lean
  • Interactieve training met veel praktijkcasussen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen

In de Orange Belt opleiding leer je de werkwijze van Lean toe te passen en ervaar je wat het betekent om in een Lean verbeterproject te werken. Je maakt kennis met de essentie van Lean en het belang van verbetermanagement. Hoe wordt een Lean verbeterproject aangepakt? Wie spelen in een verbeterproject een belangrijke rol? Wat levert het je als medewerker of manager op als deze methodiek in je organisatie wordt ingevoerd? En, waar dien je rekening mee te houden bij het invoeren? In een aansprekende afwisseling tussen theorie, praktische oefeningen en de simulatiegame krijg je antwoord op deze en nog vele andere vragen.

Doelgroep
De Orange Belt opleiding is bedoeld voor mensen die de eerste stappen willen zetten in het werken met Lean of (binnenkort) in hun eigen organisatie te maken krijgen met Lean. Bijvoorbeeld omdat ze betrokken zijn bij een Lean verbeterproject, een klein verbeterproject gaan leiden of manager zijn en een goede gesprekspartner willen zijn.
Om aan deze opleiding mee te doen is geen vooropleiding vereist.

Duur van de opleiding
De Lean Orange Belt opleiding wordt gegeven op 2 aaneengesloten opleidingsdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.