Lean Six Sigma GreenBelt-2-BlackBelt Bootcamp

Al het denk-/werkniveau van een GreenBelt en nu versneld BlackBelt worden? Met deze Bootcamp haal je in 1 week het hoogst haalbare niveau binnen Lean Six Sigma!

Juist als je in korte tijd een volwaardig BlackBelt wilt worden, is dit de opleiding waar je voor kiest. Met focus en in een aantrekkelijk tempo leer op interactieve wijze hoe je Lean Six Sigma toepast in je eigen werk of project en zet een volgende stap in je professionele ontwikkeling!

  • Scherpste prijs om BlackBelt te worden
  • In slechts 1 week ben je klaar
  • Kwalitatief hoogwaardige opleiding
  • Door heel Nederland gegeven
  • Ook als een volledige dagopleiding of zelfstudie
Direct inschrijven Plaats reserveren Download en lees direct de Upgrade-2-BlackBelt inkijkversie

In deze Bootcamp leer je in 1 week op internationaal erkend niveau alle relevante theorie over Lean Six Sigma en ontwikkel je de juiste vaardigheden en competenties om de methoden en technieken zelfstandig en blijvend succesvol toe te passen in je eigen verbeterprojecten.

De Bootcamp is een intensieve leervorm. Daarom zorgen wij voor veel afwisseling en interactie met je medecursisten en de trainer en, door de vele opdrachten tijdens de lesdagen, voor een sterke afwisseling tussen theorie en praktijk. Zo leer je van elkaar en oefen je tijdens de opleiding direct met het toepassen van de geleerde kennis.

Doelgroep
Als BlackBelt voer je de grotere Lean Six Sigma verbeterprojecten uit, begeleid je de betrokken GreenBelts en ben je gesprekspartner voor het management. Deze opleiding is daarom interessant voor projectleiders en consultants met een (toekomstige) voortrekkersrol in de Lean Six Sigma organisatie.

Deze Bootcamp wordt gegeven op HBO niveau, waarvoor een GreenBelt denk- en werkniveau nodig is. Deze Bootcamp is een versnelde, intensievere vorm van de 8-daagse GreenBelt-2-BlackBelt opleiding.

Versneld BlackBelt worden, maar nog niet eerder een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Kies dan de volledige BlackBelt Bootcamp. Daarin wordt ook de lesstof van de GreenBelt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
In deze opleiding ligt het accent vooral op de Six Sigma methode, om aan de hand van data en (toegepaste) statistiek de juiste analyses te maken. hierdoor ben je in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren, te analyseren en te verbeteren. Waardoor een hogere kwaliteit en productiviteit wordt gehaald, met lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid tot gevolg!