Teams en organisaties ontwikkelen

Je kunt het zelden alleen

Succesvolle bedrijven hebben focus op resultaat halen én continu verbeteren van hun werkwijze en dienstverlening. Dan gaat de spiraal altijd omhoog!

Lean Six Sigma is een geweldige methode, die hiervoor op verschillende niveaus praktijkgerichte handvaten biedt. De aanpak van MKPC is gericht op ‘voordoen – samen doen – zelf doen’. Met onze professionele ondersteuning helpen wij jouw organisatie naar het volgende niveau!

Meer weten over Lean & Six Sigma

Consultancy - Detacheren

Hier nemen wij het voortouw. Om verbeterkansen te bepalen, te adviseren over een concreet vervolg en om (verbeter)projecten uit te voeren. Snel, efficiënt en effectief!

Continu Verbeteren

Lean doen én Lean zijn! Tools én de juiste mindset zijn nodig om continu verbeteren en voortdurend leren vanzelfsprekend te laten zijn. Samen zetten we de juiste stappen!

Coachen - Begeleiden

Behoefte aan individuele coaching of teamontwikkeling, of bij het uitvoeren van je (eerste) verbeterproject? Jij staat aan het stuur en wij ondersteunen je!

Incompany opleidingen

Onze opleidingen op maat voor jouw organisatie

Samen met collega’s een opleiding volgen? of als manager een groep medewerkers laten opleiden? Dan is een incompany opleiding een goede keuze!

Een incompany opleiding heeft veel voordelen. Zo bespaar je vaak kosten en krijg je echt maatwerk: een opleiding die aansluit bij de praktijk van jouw organisatie.

Meer weten over de voordelen van een incompany opleiding en hoe wij dat aanpakken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact bij opleidingsvraag

Het meest uitgebreide Lean Six Sigma programma van Nederland

Ons complete opleidingsaanbod

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR