Operational Management

Breng Lean actief in de praktijk en borg je successen op een aansprekende manier. Met deze opleiding krijg je daarvoor de tools én de vaardigheden aangereikt.

Op interactieve wijze leer je op een aansprekende en succesvolle manier de operatie te sturen. En dat leidt snel tot aantoonbare verbeteringen in je eigen werk!

  • Leer de tools én vaardigheden
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Lean successen bereiken én borgen
Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen

Hoe komt het toch dat verbeterde prestaties in een organisatie of in een proces vaak na enige tijd weer terugvallen naar het oude niveau? Wat kan je doen om het bereikte niveau vast te houden? Als het antwoord op deze vragen jou bezighoudt, is Operational Management voor jou de uitkomst!

Veel organisaties hebben inmiddels wel een vorm van prestatiemanagement, op basis van meetbare gegevens. De verbinding met gedragsmanagement wordt echter nog zelden gemaakt. Opvallend omdat de juiste interventies op gedrag binnen een organisatie dé sleutel is om tot stabiele prestaties te komen.

In de opleiding Operational Management van MKPC worden op een unieke manier prestaties van een proces aan gedrag(sinterventies) gekoppeld. Medewerkers en leidinggevenden dragen immers samen verantwoordelijkheid om de juiste prestaties te leveren, de voortgang te monitoren en actief – indien nodig – bij te sturen! Wij leren je een unieke aanpak om Operational Management succesvol en op maat in jouw organisatie in te voeren.

Doelgroep
De opleiding Operational Management is een opleiding op HBO niveau en bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants die een voortrekkersrol hebben in een omgeving waarin processen worden of zijn verbeterd.

Om aan deze opleiding mee te kunnen doen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Enige voorkennis van Lean is wel handig.