Lean Six Sigma BlackBelt Bootcamp

BlackBelt worden in slechts 10 dagen tijd? Met deze Bootcamp haal je in 2 weken tijd het hoogst haalbare niveau binnen Lean Six Sigma!

Juist als je in korte tijd een volwaardig BlackBelt wilt worden, is dit de opleiding waar je voor kiest. Leer op interactieve wijze hoe je Lean Six Sigma toepast in je eigen werk of project en zet een nieuwe stap in je professionele ontwikkeling!

  • In slechts 2 weken BlackBelt worden
  • Iedere maand start een BlackBelt Bootcamp
  • Kwalitatief hoogwaardige opleiding
  • Scherpste prijs om snel BlackBelt te worden
  • Ook als een volledige opleiding of zelfstudie
Direct inschrijven Plaats reserveren Download en lees direct de BlackBelt inkijkversie

In onze BlackBelt Bootcamp leer je in 2 weken tijd op internationaal erkend niveau alle relevante theorie over Lean Six Sigma. Je leert de juiste vaardigheden en competenties te ontwikkelen om de methoden en technieken zelfstandig en blijvend succesvol toe te passen in je eigen verbeterprojecten.

De Bootcamp is een intensieve leervorm. Daarom zorgen wij voor veel afwisseling en interactie met je medecursisten en de docent. En ervaar je een sterke afwisseling tussen theorie en praktijk, door de vele opdrachten tijdens de lesdagen. Zo leer je van elkaar en oefen je tijdens de opleiding direct met het toepassen van de geleerde kennis.

Doelgroep
De BlackBelt opleiding is bedoeld voor projectleiders en consultants met een (toekomstige) voortrekkersrol in de Lean Six Sigma organisatie. In deze rol voer je de grotere Lean Six Sigma verbeterprojecten uit, begeleid je de betrokken GreenBelts en ben je gesprekspartner voor het management.Dit is een opleiding op HBO niveau, waar geen specifieke vooropleiding voor vereist is. De Bootcamp is een versnelde, intensievere vorm van de 15-daagse BlackBelt opleiding.BlackBelt worden en eerder al een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Kies dan de GreenBelt-2-BlackBelt Bootcamp. Die gaat verder waar de GreenBelt Bootcamp is geëindigd!Wat kun je na de opleiding?
Na de opleiding kun je zelfstandig grotere Lean Six Sigma project opstarten, uitvoeren én tot een aantoonbaar succes brengen. Met inzet van Lean en Six Sigma technieken ben je in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren, te analyseren en te verbeteren. Waardoor een hogere kwaliteit en productiviteit wordt gehaald, met lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid tot gevolg!