Maak kennis met een manier van werken waar je klanten, je bedrijf en jezelf blij van worden.

Six Sigma Module

Data worden steeds belangrijker en zijn een voedingsbodem voor het nemen van beslissingen en het doorvoeren van veranderingen. In de tweedaagse opleiding die Module Six Sigma heet, leren we je op verschillende manieren met data aan de slag te gaan en daarmee de grondoorzaken voor het falen van je proces, wat blijkt uit ontevreden klanten of slechte bedrijfsresultaten, te ontdekken. Dit als basis voor gerichte verbetering(en). Niet voor niets is het gezegde in Nederland: ‘Meten is Weten’. In de training passen we statistiek toe en gebruiken we software van Minitab als hulpmiddel.

Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen Download en lees direct de Green Belt inkijkversie

De Module Six Sigma gaat over weten door meten. Over veranderen op basis van cijfers en feiten. Want dat is Lean Six Sigma: de kracht van het getal. In twee aaneengesloten dagen leer je aan de hand van de zogenaamde DMAIC-structuur het proces met data-analyse te verbeteren en optimaliseren. Daarbij merken we op dat Lean Six Sigma niet alleen op statistiek leunt maar ook andere ‘tools’ bevat.

Doelgroep
Ook voor jou? De Module Six Sigma is geschikt voor iedereen die meer van Six Sigma wil weten en/of alvast een bodem wil leggen op het gebied van statistiek en Six Sigma ter voorbereiding op de Lean Six Sigma Black Belt.

Wat kun je na de opleiding?

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • Processen meetbaar te maken
  • Metingen op te zetten
  • Data op waarde te schatten
  • Oplossingen te ontwikkelen
  • Visueel management op te zetten
  • Met behulp van Lean Six Sigma een onderbouwing geven van de met de verandering bereikte resultaten

Ervaringen van klanten