De overtuiging van MKPC

Ervarend leren in theorie én praktijk

Als professional moet je voortdurend werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Op inhoud én in vaardigheden. Wij geloven in ervarend leren op een toegepaste en toegankelijke manier! Onze opleidingen zijn interactief met veel ruimte voor verdieping en een aantrekkelijke afwisseling tussen theorie en veel oefeningen. Zo leer je alle relevante theorie op erkend certificeringsniveau op een manier dat je er meteen in de praktijk mee aan de slag kan!

Klinkt goed? Ontdek onze opleidingen!

Meer weten over Lean & Six Sigma

Lean

Met deze toegankelijke aanpak leer je je werkwijze slimmer en effectiever in te richten. Zodat je met continu verbeteren op een efficiënte manier aan de wensen van je klant kan blijven voldoen.

Lean Six Sigma

Met data en (toegepaste) statistiek leer je om de procesprestaties te doorgronden en te verbeteren. Zodat je optimaal aan de klantverwachting kan voldoen.

Scrum Agile

Leer hoe je nieuwe of op innovatie gerichte vraagstukken op een kort-cyclische en interactieve manier naar een gedragen eindresultaat brengt.

Projectmanagement

De moderne leidinggevende weet wat faciliterend leiderschap inhoudt en kan dit in de praktijk toepassen. Zo ben je succesvol voor mens én organisatie!

Praktijkbegeleiding

Je hoeft het niet alleen te doen, wij helpen je graag!

Wat je leert heeft pas waarde als het werkt in de praktijk! En vaak is het best wel een uitdaging om het geleerde in de praktijk werkend te krijgen.

Heb jij behoefte aan professionele ondersteuning? Wij helpen je graag!

Of het gaat om het implementeren van de Lean werkwijze, het uitvoeren van of ondersteunen bij verbeterprojecten of het coachen van medewerkers en leidinggevenden in het ‘continu verbeteren’, wij bieden je graag de professionele ondersteuning die jou helpt.

Meer over projectbegeleidingMeer over consultancy

Leidinggeven

De moderne leidinggevende weet wat faciliterend leiderschap inhoudt en kan dit in de praktijk toepassen. Zo ben je succesvol voor mens én organisatie!

Effectief beïnvloeden gedrag

Leer effectief en positief gedrag te beïnvloeden en werk actief aan bevlogen medewerkers. Dan verhoog het succes van doorgevoerde veranderingen én wordt een verandering voor iedereen een verbetering!

Continu Verbeteren

Verbetering doorvoeren is uitdagend, continu verbeteren nog zoveel uitdagender… Leer de technieken en mindset en ontwikkel je vaardigheid om continu verbeteren vanzelfsprekend te laten zijn.

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR