Vol energie voortgang boeken

Projecten uitvoeren

Als de interne capaciteit niet voldoende is, of een cruciaal project binnen de deadline móet slagen, kan je rekenen op de professionals van MKPC.

Als jouw business partner nemen wij graag verantwoordelijkheid. Want met onze expertise en ervaring in verschillende branches weten wij waar we het over hebben. En kunnen we snel en adequaat starten met het uitvoeren van het (verbeter)project.

Betrokken van ontwerp tot implementatie!

Met kennis van de relevante projecttechnieken en veel praktijkervaring in verandermanagement voeren onze professionals graag jouw (verbeter)projecten wijze uit. Van ontwerp tot implementatie!

Soms alleen, soms in teamverband. Zeker bij complexere projecten is multidisciplinaire kennis en ervaring nodig om het project tot een goed einde te brengen. Wij maken dan graag gebruik van de verschillende expertises van onze professionals.

Ons team bestaat uit verschillende gecertificeerde experts (Lean Six Sigma Black Belts, Scrum Masters, verander- en gedragskundigen) die vele verbeterprojecten in verschillende branches succesvol hebben uitgevoerd.

Betaalbaar

Onze inhuur betaalt zich terug door een zelfstandige, efficiënte aanpak.

Resultaat

Wij werken no-nonsense, vol energie aan het gewenste eindresultaat

Plezier

Wij werken met plezier en een plezierige samenwerking.

Adviseren

Meer weten over de wijze waarop wij je kunnen helpen? In de brochure lees je meer over onze aanpak.

Onze specialist

Benieuwd hoe ons advies jouw organisatie verder kan helpen? Mail Gerard om de mogelijkheden te bespreken.

Marko Steenbergen
Trainer – Consultant  Master Black Belt

Marko Steenbergen
mail Marko

Wij houden van eenvoud, juist in complexe projecten!

De professionals van MKPC jouw verbeterproject laten uitvoeren is vooral interessant als het om grotere, complexe, niet-functionerende processen gaat. Of om processen die verbeterd moeten worden terwijl je zelf binnen je organisatie (nog) niet de juiste kennis, ervaring of capaciteit kan vrijmaken.

E-book: De kunst van het weglaten

Efficiënter werken op een prettige manier!

Het wordt de hoogste tijd dat bedrijven zich niet alleen meer richten op het efficiënt uitvoeren van het werk, maar ook op wat mensen motiveert om daar met plezier een bijdrage aan te leveren. Met centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op de uitvoering van zijn werk!

Efficiënter werken is niet zo moeilijk. De uitdaging is dit zo te doen dat betrokkenen er enthousiast van worden. Dan wordt efficiënter werken plezierig en bovendien veel krachtiger!

In dit E-Book vind je tips, die je op weg helpen om efficiënter te werken, op een prettige manier. Wij hopen dat het je helpt!

download het e-book

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren.

Onze klanten