Contact

MKPC B.V.
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Neem contact met ons op

Onze meest gestelde vragen

1. Waarom is MKPC de beste keuze voor mijn opleidingen?

  • MKPC leidt op tot het, officieel erkendeinternationale certificeringsniveau. Dit niveau wordt bepaald aan de hand van de onafhankelijke normstelling die is vastgelegd in het ‘book of knowlegde’. Daarmee levert MKPC de hoogst mogelijke kwaliteit.
  • MKPC heeft ervaren trainers in dienst die het vak uit de boeken én uit de praktijk kennen. Al onze Lean Six Sigma Opleidingen worden gegeven en/of begeleid door Lean Six Sigma Black Belts. Onze trainers beschikken tot op het hoogte niveau over de juiste inhoudelijke kennis ten aanzien van Lean Six Sigma en de relevante veranderkundige thema’s. Daarnaast beschikken onze trainers over de juiste didactische vaardigheden om de groep ervarend te laten leren.
  • De opleidingen kenmerken zich door een hoge mate van interactiviteit. Zowel in discussievorm tijdens de opleiding als bij de opdrachten en casuïstiek. Tevens bij de toepassing van de professionele management game. Deze interactie leidt tot een hoge toepasbaarheid van de theorie in de dagelijkse praktijk!
  • Het is van belang bij de opleiding Lean Six Sigma niet alleen te weten ‘wat’ je moet doen, maar vooral ook ‘hoe’. In het verlengde daarvan besteedt MKPC bovengemiddeld veel aandacht aan de veranderkunde, met de nadruk op hoe je tools en technieken kunt toepassen en hoe je de betrokkenen in de verandering mee krijgt.
  • MKPC heeft meer dan 175 zeer goede referenties op Springest.nl, een openbare en onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen. MKPC heeft in haar vakgebied de meeste referenties met de hoogste gemiddelde waardering van een 9,0!
  • MKPC is een geheel onafhankelijk en door Cedeo gecertificeerd opleidings- en exameninstituut.
  • MKPC is een geregistreerde CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) instelling
  • MKPC wordt gewaardeerd om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
  • De opleidingen worden gedoceerd in het Nederlands. Al het opleidingsmateriaal is opgesteld in het Nederlands.

2. Kan ik na de opleiding GreenBelt meteen een verbetertraject op mijn werk starten?

MKPC leidt de Green Belt kandidaten op om al tijdens de opleiding na te kunnen denken over mogelijke verbetertrajecten bij de werkgever (of eigen bedrijf). Na afronding bent u in staat om zelfstandig een verbetertraject te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om een Black Belt van MKPC in te schakelen, waarbij u als deelnemer de eerste 2 uur coaching-on-the-job hoort bij de opleiding.

3. Bestaat de mogelijkheid om eigen cases in te brengen tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding bestaat zeker de mogelijkheid om uw situatie als voorbeeld in te brengen. MKPC opleidingen staan voor ervarend leren en daar draagt uw praktijksituatie aan bij. Uiteraard is het goed met de betreffende trainer even vooraf contact op te nemen om dit af te stemmen, zodat uw bijdrage in het verdere lesprogramma goed tot zijn recht kan komen.

4. Hoe weet ik zeker dat de kwaliteit van de opleiding en MKPC in orde is?

MKPC heeft het keurmerk van Cedeo verkregen en wordt tweejaarlijks op strenge kwaliteitscriteria beoordeeld.

MKPC: een Cedeo-erkend opleidingsinstituut

Wij zijn trots een Cedeo-gecertificeerd opleidingsinstituut te zijn!

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van bedrijfsopleidingen. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van opleidingsinstituten.

MKPC heeft 100% klanttevredenheid gehaald bij haar huidige opdrachtgevers! Voor onze toekomstige klanten betekent de certificering een kwaliteitsgarantie voor onze Lean Six Sigma opleidingen. Ons team werkt er dagelijks aan om dit bereikte niveau vast te houden en waar mogelijk zelfs te verbeteren. MKPC is opgenomen in het register van Cedeo-erkende aanbieders www.cedeo.nl.

Daarnaast staan wij met meer dan 175 (!) referenten op www.springest.nl (openbare vergelijkingssite voor opleidingen) met een gemiddelde score van 9,0.

5. Welke referenties heeft MKPC?

Op onze website staan een aantal praktijkvoorbeelden van Lean Six Sigma implementaties bij verschillende organisaties. We hebben ook al vele incompany opleidingen verzorgd, bij gerenommeerde bedrijven zoals Bruna, InHolland, de Zestgroup, Goudse Verzekeringen, TopDesk, Ventura, Hogeschool Utrecht, Inconto, Gemeente Oosterhout, ASR, Perfetti van Melle, Prinsen BV, Gemeente Rotterdam, Scheuten Glas, Gemeente Delft, Veiligheidsregio Utrecht, Reviva en VvAA.
Bekijk alle vragen