MKPC’s meest populaire opleiding

Lean Six Sigma GreenBelt-2-BlackBelt zelfstudie

Met de zelfstudie GreenBelt-2-BlackBelt word je in eigen tijd en tempo opgeleid tot op het internationaal erkende niveau van een BlackBelt in Lean én Six Sigma!

Op interactieve wijze leer je de technieken van Lean Six Sigma, ontwikkel je je als professional naar een hoger niveau én kan je direct aansprekende verbeteringen doorvoeren in je eigen werk!

Direct inschrijven

Je hebt al een GreenBelt denk-/werkniveau en bent enthousiast om de volgende stap te zetten om het hoogste niveau professional te worden binnen Lean Six Sigma?

Dan is de GreenBelt-2-BlackBelt zelfstudie van MKPC een uitgelezen kans. Want dat is namelijk de opleiding die verder gaat, waar je als GreenBelt bent geëindigd!

Doelgroep
Deze zelfstudie is uitermate geschikt voor projectleiders en consultants die BlackBelt willen worden en de discipline kunnen opbrengen om dit in eigen tijd en tempo te doen.Dit is een opleiding op HBO niveau. Voor een goede aansluiting op de lesstof is een GreenBelt denk-werkniveau nodig.

BlackBelt worden, maar nog niet eerder een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Kies dan de volledige BlackBelt zelfstudie. Daarin wordt ook de lesstof van de GreenBelt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma BlackBelt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen.

Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.

Direct inschrijven