MKPC’s meest populaire opleiding

Lean Six Sigma Green Belt -2- Black Belt zelfstudie

Met de zelfstudie Green Belt -2- Black Belt word je in eigen tijd en tempo opgeleid tot op het internationaal erkende niveau van een Black Belt in Lean én Six Sigma!

Op interactieve wijze leer je de technieken van Lean Six Sigma, ontwikkel je je als professional naar een hoger niveau én kan je direct aansprekende verbeteringen doorvoeren in je eigen werk!

Direct inschrijven

Je hebt al een Green Belt denk-/werkniveau en bent enthousiast om de volgende stap te zetten om het hoogste niveau professional te worden binnen Lean Six Sigma?

Dan is de Green Belt -2- Black Belt zelfstudie van MKPC een uitgelezen kans. Want dat is namelijk de opleiding die verder gaat, waar je als Green Belt bent geëindigd!

Doelgroep
Deze zelfstudie is uitermate geschikt voor projectleiders en consultants die Black Belt willen worden en de discipline kunnen opbrengen om dit in eigen tijd en tempo te doen. Dit is een opleiding op HBO niveau. Voor een goede aansluiting op de lesstof is een Green Belt denk-werkniveau nodig.

Black Belt worden, maar nog niet eerder een relevante Green Belt opleiding afgerond? Kies dan de volledige Black Belt zelfstudie. Daarin wordt ook de lesstof van de Green Belt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma Black Belt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen.

Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.

 

Ervaringen van klanten