Continu verbeteren in de praktijk… with a smile!

Operational Management

Wie herkent het niet? Na de afsluiting van een succesvol verbeterproject verdampen de resultaten en werkt iedereen al snel weer ‘op de oude manier’. Zonde!

Door Operational Management te implementeren, borg je behaalde successen op een aansprekende manier. En werk je dagelijks aan kleine verbeteringen.

Moeilijk? Nee hoor, wij helpen je!

> Informatie & Inschrijven

Iedere dag een stapje vooruit!

Met het invoeren van Operational Management leg je de basis voor ‘continu verbeteren’ en ‘voortdurend leren’ in de praktijk en borg je successen op een toegankelijke manier. Met onze hulp implementeren wij de systematiek en tools van Operational Management, die nodig zijn om elke dag een stapje vooruit te doen. Samen met de managers en medewerkers, op een manier die hun helpt in het dagelijks werk.

Natuurlijk helpen wij hen ook de vaardigheden te ontwikkelen om Operational Management goed en consequent uit te voeren en aan te sturen.

Zo zorgen wij – stap voor stap – samen voor aansprekende verbeteringen in je eigen werk!

Operational Management

Meer weten over Operational Management? In het artikel lees je er meer over.

Onze specialist

Nieuwsgierig of Operational Management ook op jouw afdeling kan werken? Mail Judith om de mogelijkheden te bespreken.

Judith Pol- Staal
Associate Trainer – Consultant  Certified Lean Six Sigma Black Belt & Master NLP

Judith Pol-Staal
mail Judith

Prachtige leermomenten voor medewerkers en leidinggevenden!

Omdat gekeken wordt naar elkaar en geleerd wordt van elkaar levert Operational Management iedereen prachtige leermomenten op. Door zaken te meten, transparant te maken en op dagelijkse basis te bespreken, komen verstoringen eerder aan het licht en kunnen ze direct worden aangepakt.

Voorwaarde is wel dat het ‘willen verbeteren en leren’ centraal staat. Wel elkaar aanspreken, niet elkaar afrekenen… Dus ‘fouten maken mag’ en ‘het open bespreken daarvan’ is een kans om het morgen beter te doen. Met elkaar, stap-voor-stap!

E-book: De kunst van het weglaten

Efficiënter werken op een prettige manier!

Het wordt de hoogste tijd dat bedrijven zich niet alleen meer richten op het efficiënt uitvoeren van het werk, maar ook op wat mensen motiveert om daar met plezier een bijdrage aan te leveren. Met centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op de uitvoering van zijn werk!

Efficiënter werken is niet zo moeilijk. De uitdaging is dit zo te doen dat betrokkenen er enthousiast van worden. Dan wordt efficiënter werken plezierig en bovendien veel krachtiger!

In dit E-Book vind je tips, die je op weg helpen om efficiënter te werken, op een prettige manier. Wij hopen dat het je helpt!

download het e-book

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren.

Onze klanten