Op je plek in de organisatie

Alleen doen wat er toe doet

Uit ervaring weten we dat mensen voldoening halen uit hun werk, als zij ervaren zinvol bezig te zijn. Omdat hun werk aansluit bij hun opleiding, ervaring en competenties én omdat zij werk verrichten dat nut heeft, ‘er toe doet’.

Voor werkgeluk is het dus cruciaal al het overbodige weg te halen. Wij geloven in Lean Six Sigma als dé aanpak om tot waardevol en efficiënt werk te komen. De kunst van het weglaten dus.

Haal het beste uit jezelf én uit je organisatie

Succesvolle medewerkers en bedrijven hebben een goede balans in het halen van resultaten én voortdurend willen leren om hun werkwijze en professionaliteit te verbeteren. Wij geloven dat wanneer deze twee krachten samenkomen, de spiraal altijd opwaarts gaat.

MKPC benadert Lean Six Sigma op deze manier: Resultaten halen en efficiënter werken (organisatiebelang) op een manier waar de betrokkenen enthousiast van worden en zich in kunnen ontwikkelen (medewerkersbelang). Dan wordt Lean Six Sigma leuk en levert het jou en je bedrijf ook echt iets op.

Zo zorgen wij er samen voor dat jij én je organisatie succesvol zijn en blijven!

Mezelf ontwikkelen

Individuele trainingen, Begeleiding en Coaching
.

meer informatie

Mijn team ontwikkelen

Consultancy, Leidinggeven, Incompany trainingen en Projectbegeleiding

meer informatie

Lean Six Sigma moet je leren én doen!

Belangrijkste doel (en uitdaging!) is het doorvoeren en echt werkend krijgen van de Lean denk- en werkwijze in jouw dagelijkse werkomgeving.

Lean Six Sigma bevat veel technieken, die je moet leren. Deze methode gaat je echter pas iets opleveren, als je de technieken op het juiste moment en op de juiste wijze weet toe te passen.

Het is onze passie jou en je collega’s te leren en te helpen verder te ontwikkelen in continu verbeteren met Lean Six Sigma. Wij leveren maatwerk op een flexibele manier, met de kwaliteit waarmee jij direct in je eigen praktijk aan de slag kan. Zowel met opleidingen en workshops (ervarend leren) als bij Lean implementaties, consultancy en projectbegeleiding (helpen).

Ons motto: voordoen  –  samen doen   –  zelf doen

E-book: De kunst van het weglaten

Efficiënter werken op een prettige manier!

Het wordt de hoogste tijd dat bedrijven zich niet alleen meer richten op het efficiënt uitvoeren van het werk, maar ook op wat mensen motiveert om daar met plezier een bijdrage aan te leveren. Met centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op de uitvoering van zijn werk!

Efficiënter werken is niet zo moeilijk. De uitdaging is dit zo te doen dat betrokkenen er enthousiast van worden. Dan wordt efficiënter werken plezierig en bovendien veel krachtiger!

In dit E-Book vind je tips, die je op weg helpen om efficiënter te werken, op een prettige manier. Wij hopen dat het je helpt!

Download het e-book

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren. 

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Onze klanten