Lean Six Sigma GreenBelt zelfstudie - Lean Six Sigma BlackBelt - GreenBelt-2-BlackBelt

Op maat voor jouw organisatie

Incompany trainingen

Samen met collega’s een opleiding volgen of als manager een groep medewerkers laten opleiden? Een incompany opleiding is financieel én inhoudelijk aantrekkelijk. Toegespitst op de vraagstukken uit jouw organisatie tegen een scherpe prijs!

Voordeliger

Vanaf 5 personen is het al voordeliger een opleiding intern te organiseren

Op maat

Praktijkoefeningen en opleidingsdagen afgestemd op jullie organisatie en agenda.

Leuker

Samen leren met én van je collega’s geeft extra teamspirit.

Een incompany opleiding heeft veel voordelen. Met een incompany (interne) opleiding bespaar je vaak kosten en krijg je echt maatwerk: een opleiding, die aansluit bij de praktijk van jouw organisatie.

Meer weten over de voordelen van een incompany opleiding en benieuwd hoe wij dat aanpakken? Laat je gegevens achter zodat we je kunnen helpen bij jouw opleidingsvraag.

Het meest uitgebreide Lean Six Sigma programma van Nederland

Ons complete opleidingenaanbod

Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg

MKPC hecht er waarde aan hoogwaardige opleidingen en dienstverlening aan te bieden. Daarom laten we ons certificeren door CRKBO en Cedeo en laten we ons graag beoordelen door deelnemers aan onze trainingen. We zijn er buitengewoon trots op dat onze deelnemers ons met maar liefst een 8,9 waarderen.

Cedeo verleent erkenningen voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en voor Open Bedrijfsopleidingen op basis van een tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Van de ondervraagden moet minstens 80% ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten, minstens 10 organisaties moeten MKPC beschouwen als ‘voorkeursinstituut’. MKPC is sinds 2013 Cedeo-erkend.

Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die beoordeelt (op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid) of een opleidingsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Met een CRKBO-keurmerk mag wordt het opleidingsinstituut opgenomen in het register van het CRKBO en is het toegestaan vrij van btw te factureren.

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR