Scrum Master

Zelfstandig Scrum teams leiden en sprints uitvoeren? Ervaar in deze opleiding de kracht en dynamiek van Scrum Agile en ontwikkel jezelf naar het volgende niveau als professional!

  • Internationaal certificeringsniveau
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Direct inschrijven Vrijblijvende optie nemen

Veel teams komen na een eerste start vaak niet verder met het echt gaan werken volgens de principes van Agile en de aanpak van Scrum. Het eerste begin is nog makkelijk, maar het echt doorpakken juist de echte uitdaging.

“Het vasthouden, verbeteren en loslaten van ingesleten gewoontes blijkt in de praktijk veel lastiger dan oorspronkelijk gedacht.”

Door een goede analyse te maken, terug te keren naar de basis en de mogelijkheden tot verbetering te bespreken, kunnen teams weer verder en kan de verbetercyclus nog effectiever ingezet worden. Dat vraagt echter wel de juiste interventies van de Scrum Master.

Doelgroep
De Scrum Master is bedoeld voor managers en medewerkers die zelfstandig Scrum projecten (gaan) opzetten en uitvoeren en verder willen verdiepen op de filosofie van Agile en de werkwijze van Scrum. Tijdens de opleiding trainen we veel op de vaardigheid om een goede Scrum Master te zijn en maken we bij voorkeur gebruik van de eigen praktijk situaties van de deelnemers.

Om aan deze opleiding mee te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.