Een combinatie van zelfstudie en online opleidingsmomenten

Lean Six Sigma Green Belt -2- Black Belt online verkort

Met deze Green Belt -2- Black Belt online verkorte opleiding word je in opgeleid tot op het internationaal erkende niveau van een Black Belt in Lean én Six Sigma!

Op interactieve wijze leer je de technieken van Lean Six Sigma, ontwikkel je je als professional naar een hoger niveau én kan je direct aansprekende verbeteringen doorvoeren in je eigen werk!

  • Voor een scherp gesteld budget, 
  • Studeren in eigen tijd en tempo
  • ASQ certificeringsniveau
  • Ook beschikbaar als volledige dagopleiding en zelfstudie

Je hebt al een Green Belt denk-/werkniveau en bent enthousiast om de volgende stap te zetten om het hoogste niveau professional te worden binnen Lean Six Sigma?

Dan is de Green Belt -2- Black Belt online verkorte opleiding van MKPC een uitgelezen kans. Want dat is namelijk de opleiding die verder gaat, waar je als Green Belt bent geëindigd!

Met deze online verkorte opleiding heb je 5 online opleidingsmomenten.
Iedere module wordt via beeldverbinding afgesloten met een verdiepingsmoment van 3 uur. Hierin neemt de professional van MKPC de essentie van de bestudeerde lesstof met je door en vertaalt met jou de theorie naar jouw praktijk en/of verbetervraagstuk.
Uiteraard heb je ook alle ruimte vragen te stellen en de door jou voorbereide opdrachten door te nemen.

Doelgroep
Deze online verkorte opleiding is uitermate geschikt voor projectleiders en consultants die Black Belt willen worden en de discipline kunnen opbrengen om dit in eigen tijd en tempo te doen. Dit is een opleiding op HBO niveau. Voor een goede aansluiting op de lesstof is een Green Belt denk-werkniveau nodig.

Black Belt worden, maar nog niet eerder een relevante Green Belt opleiding afgerond? Kies dan de volledige Black Belt zelfstudie. Daarin wordt ook de lesstof van de Green Belt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma Black Belt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen.

Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.

 

Ervaringen van klanten