Leidinggeven

Het blijvende succes van veranderingen en het worden van een (Lean) lerende en continue verbeterende organisatie, vraagt een andere manier van werken, verantwoordelijkheid nemen en aansturen van de organisatie. Dat gaat in op de houding, gedrag en competenties van de betrokkenen, in het bijzonder op de rol en type leiderschap van het management. De moderne leidinggevende weet wat faciliterend leiderschap inhoudt en weet dat toe te passen in de dagelijkse aansturing. Om zo succesvol te zijn voor mens én organisatie!


Implementeer de Lean werk- en denkwijze in je organisatie voor maximaal resultaat. Niet alleen Lean Doen, maar ook Lean Zijn! De Lean manager speelt hierin een essentiële rol.

€1.295,00 (excl. BTW)

6 dagdelen in 4 maanden


Leiding geven aan een organisatie waar Continu Verbeteren vanzelfsprekend is. In een aantal Master Classes bepaal je de fase van jouw organisatie en wat nodig is om een stap verder te komen.

€995,00 (excl. BTW)

4 dagdelen in 2 maanden


Maak gebruik van de project begeleiding die wij je bieden. Met onze ondersteuning wordt jouw verbeterproject zeker een succes… en goed leermoment!

€ (excl. BTW)