Leidinggeven aan Lean

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met Lean Six Sigma. Leer in deze boeiende opleiding hoe je als verantwoordelijke grip krijgt op leidinggeven aan een Lean organisatie. En creëer met je medewerkers en business partners een win-win-situatie voor de lange termijn!

  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Laat Lean Six Sigma optimaal renderen!
  • 2 uur gratis coaching-on-the-job

De belangrijkste uitdaging van de Lean manager is het borgen van de Lean filosofie en werkwijze in de organisatie. Er juist daarop ligt de nadruk in deze opleiding. Het gaat er immers om Lean echt werkend te krijgen! Op een manier waarin alle betrokkenen het ‘continu verbeteren’ van de processen en het ‘continu leren’ van elkaar als vanzelfsprekend ervaren!

Niet (alleen) het proces staat centraal, maar juist ook de medewerkers die het werk doen en een centrale rol spelen in het succes van de verandering. Het is aan de manager hieraan op een effectieve wijze leiding aan te geven!

Als jij een actieve bijdrage wilt leveren aan het doorvoeren van een blijvend succesvolle Lean organisatie, is de opleiding ‘Leidinggeven aan Lean’ voor jou een uitgelezen kans!

Doelgroep
Deze opleiding, op HBO denk- en werkniveau, is vooral bedoeld voor leidinggevenden en senior projectleiders die werkzaam zijn in een functie waarin de werkwijze van Lean in organisaties is of wordt geïmplementeerd.

Om aan deze opleiding mee te doen is enige kennis van Lean handig, maar geen voorwaarde. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Wat kun je na de opleiding?
In deze managementtraining maak je kennis met de principes van Lean Six Sigma en de meest effectieve manier van leidinggeven (rolinvulling) in een organisatie waarin ‘continu leren’ en ‘continu verbeteren’ het uitgangspunt is. Deze opleiding verheldert de competenties en vaardigheden die de moderne, eigentijdse manager nodig heeft en helpt je bij je ontwikkeling als Lean leidinggevende.