Gekooide leeuwen worden koeien die weer de wei in mogen

Ook klassikaal staan we straks weer voor je klaar!

We gaan weer klassikaal lesgeven. Terwijl we de Lean-Six-Sigma-boodschap met drie online studievarianten verkondigen, blijft het een feit dat we ook nog steeds energie krijgen van persoonlijk contact. We voelden ons dan ook wel eens als gekooide leeuwen, omdat we door nood gedwongen geen klassikale opleidingen meer konden geven.

Maar nu mogen we weer! Gekooide leeuwen worden koeien die weer de wei in mogen. Op 2 juni beginnen onze eerste klassikale opleiding sinds het begin van het Coronatijdperk; een Lean Green Belt in Eindhoven en een Upgrade -2-Black Belt in Den Haag.

En dan het goede nieuws voor jou: er is nog plek! Niet alleen op 2 juni, ook op andere data. In onze opleidingsagenda staan ze allemaal. Anders gezegd: we verwelkomen je graag bij een van onze klassikale opleidingen en garanderen je dat er altijd plek is.

Uiteraard houden wij ons daarbij strikt aan het beleid van de Nederlandse overheid, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Onze spelregels vind je op https://mkpc.nl/lss-college/zo-gaan-wij-om-met-corona/.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!