MKPC’s meest populaire opleiding nu ook virtueel

Lean Six Sigma GreenBelt-2-BlackBelt virtueel

BlackBelt worden en eerder al een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Schrijf je dan in voor de GreenBelt-2-BlackBelt opleiding. Want deze opleiding gaat verder waar de GreenBelt opleiding is geëindigd!

Na afronding van de GreenBelt-2-BlackBelt opleiding ben je opgeleid tot volwaardig Lean Six Sigma BlackBelt en weet je als geen ander hoe je Lean én Six Sigma toepast in je eigen werk of project.

Je hebt al eerder een Lean Six Sigma GreenBelt training gevolgd en bent enthousiast over de inhoud en de resultaten die je ermee hebt bereikt? Dan wil je ook de volgende stap zetten om het hoogste niveau professional te worden binnen Lean Six Sigma!

Als je verder wilt verdiepen en verbreden in de Lean Six Sigma methodiek, kan je de GreenBelt-2-BlackBelt Opleiding van MKPC volgen. Want dat is namelijk de opleiding die verder gaat, waar de Lean Six Sigma GreenBelt Opleiding is geëindigd!

Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor projectleiders en consultants met een (toekomstige) voortrekkersrol in de Lean Six Sigma organisatie. Als BlackBelt voer je de grotere Lean Six Sigma verbeterprojecten uit, begeleid je de betrokken GreenBelts en ben je gesprekspartner voor het management.Dit is een opleiding op HBO niveau, waarvoor het nodig is dat je eerder een Lean Six Sigma GreenBelt opleiding hebt afgerond óf veel ervaring hebt opgedaan met Lean in de praktijk.

BlackBelt worden, maar nog niet eerder een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Kies dan de BlackBelt opleiding. Daarin wordt ook de lesstof van de GreenBelt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma BlackBelt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen. Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.