Missie en visie

“Wij geloven in de betrokkenheid van mensen”


Haal het beste uit jezelf, en uit je bedrijf!

Succesvol zijn betekent voor elk bedrijf en elke medewerker iets anders. We zijn het er wel over eens dat continuïteit, groei en persoonlijke ontwikkeling hierbij horen. Wij geloven dat daar waar mens en organisatie samenkomen, de spiraal altijd opwaarts gaat. Met andere woorden; samen kunnen we ervoor zorgen dat jij én je organisatie succesvol zijn en blijven!Onze ambitie

Wij staan voor een combinatie van procesverbetering en verandermanagement. Dit zorgt voor resultaten waar je niet omheen kunt. Alle betrokkenen krijgen bij onze aanpak een rol. Het zijn immers de medewerkers in de organisatie die de verandering ondergaan, maar ook juist tot stand brengen! We begeleiden, motiveren en enthousiasmeren en helpen je zo groeien naar een lerende organisatie. En dat doen we met inzet en volle overtuiging!

Waarden

 1. wij hechten aan integriteit;
 2. wij zijn open en helder;
 3. wij respecteren elkaar en onze relaties;
 4. wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en milieubewust
 5. wij hebben de wens van de klant als leidraad
 6. wij zijn optimistisch, want we geloven dat ‘het wel kan’
 7. wij zijn pragmatisch en gericht op verbeteren.

Onze aanpak – Blijvend succesvol, samen met MKPC

Wij leren en helpen organisaties effectief en efficiënt te opereren om zo optimaal toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten en opdrachtgevers. MKPC maakt daarom gebruik van de combinatie van Lean Six Sigma en verandermanagement. Het is immers niet alleen zaak de juiste aanpak te kiezen en deze op een juiste manier toe te passen. Even belangrijk is het om de betrokkenen mee te nemen in de verandering en ervoor te zorgen dat de (proces)veranderingen een blijvend karakter krijgen. MKPC heeft daarom aandacht voor de inhoudelijk aanpak en de veranderkundige uitdagingen die spelen tijdens een organisatieverbetering, met daarin centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op die verandering!

MKPC combineert in haar aanpak de kracht van bewezen technieken voor organisatie ontwikkeling met de juiste aandacht voor mensgericht veranderen. Soms door het voortouw te nemen, liever nog door managers en medewerkers op te leiden en te begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Samen met de betrokkenen in de organisatie! Het is de overtuiging van MKPC dat deze aanpak de enige weg is om haar eigen organisatie en andere organisaties (verder) te ontwikkelen naar continu leren en verbeteren!

 


Laatste nieuws

 • 18
  feb

  Actie Workshop faciliteren

   

  Lees meer
 • 21
  jan

  OBM: in korte tijd het beste uit je medewerkers halen en waarde genereren voor je bedrijf

    Praktische hulpmiddelen zonder psychologie ‘OBM is het toepassen van gedragsmanagement in […]

  Lees meer
 • 17
  jan

  Altijd een opleiding binnen handbereik’

  MKPC BREIDT AANTAL OPLEIDINGSLOCATIES UIT ‘Altijd een opleiding binnen handbereik’ Om heel […]

  Lees meer

Video's

 


Referenties

 


 


MKPC

Leidsestraatweg 77a
2594 BB Den Haag

T 070 512 31 44
info@mkpc.nl
www.mkpc.nl

Contactformulier

 • Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.