Cindy Bakker

  • Vakmanschap
  • Leergierig
  • Inlevingsvermogen
  • Humor & plezier

Associate trainer/coach Faciliteren van Workshops

Cindy Bakker

Cindy verzorgt de 2-daagse training Faciliteren van Workhops bij MKPC.

‘Dé succesfactor voor een effectieve workshop is de facilitator zelf!’

“Ik train conform de didactiek van Karin de Galan, oftewel “De glijbaan en de trap”. Het is een methodiek waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het effectief is. Het is praktisch, interactief en heel praktijkgericht. Je focust op uitdagende situaties die het vaakst voorkomen en op situaties die misschien weinig voorkomen, maar die wel een grote negatieve impact hebben.

Tijdens mijn uitleg van de theorie vertel ik over het waarom en over het hoe. Het waarom zorgt voor diepgang. Je gaat begrijpen waarom iets op die manier werkt. Het hoe geeft de concrete handvatten om het toe te kunnen passen in praktijksituaties. Een heel groot deel van de training bestaat uit het oefenen met de theorie. En dat oefenen bouw je op qua moeilijkheid. Die interactieve werkvormen zorgen er ook voor dat deelnemers actief betrokken zijn en blijven.

Door de koppeling te leggen met de praktijksituaties van de deelnemers en hen te laten ervaren dat het makkelijker of beter kan, zijn ze ook gemotiveerd om het na de training toe te passen in de praktijk. En dat is tenslotte waar je het voor doet!”

ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR