Namens MKPC van harte gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 25 mei 2022

Woensdag 25 mei 2022 hebben vier dames met succes hun Lean Six Sigma Green Belt opleiding afgerond met een praktijkcertifcering.

Leigh Verbaas & Cynthia Noordermeer (Olympia Uitzendbureau) waren live aanwezig bij ons op het hoofdkantoor en Angela Hauer-Leibbrand & Danielle Frijters (ABN AMRO) hebben online hun praktijkcertificering afgerond. Zij mogen nu de titel Certified Lean Six Sigma Green Belt voeren.

Pauline Serné (Van Loon Vlees) was ook live aanwezig voor haar praktijkcertificering en heeft met succes haar Lean Six Sigma Black Belt opleiding afgerond. Zij mag nu de titel Certified Lean Six Sigma Black Belt voeren.

Ten overstaan van de examencommissie hebben de kandidaten hun verbeterprojecten presentatie gegeven. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie. De kandidaten zijn ruim geslaagd!

De kandidaten die vandaag op onze locatie in Den Haag hun presentatie hebben gegeven mochten een mooie bos bloemen in ontvangst nemen.

Namens MKPC nogmaals van harte gefeliciteerd!


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!