‘Hoe een koe een haas wordt…

De snelste manier om van Green Belt naar Black Belt door te groeien

Vorig jaar heb ik een Lean Green Belt Opleiding gedaan. Met veel plezier mag ik wel zeggen. We kregen theorie, deden oefeningen en speelden een spel. Na de opleiding had ik veel zin om ermee aan de slag te gaan. En dat deed ik dan ook. Gaandeweg kwam ik erachter dat alleen Lean voor mij niet genoeg was. Ik liep tegen zwaardere problemen aan. Six Sigma was een welkome aanvulling. Gelukkig kon ik me daar bij MKPC snel en makkelijk voor opgeven. Zonder dubbelslagen, herhalingen en daarmee extra kosten. In een stad bij mij in de buurt.

Zoals ik op hun site las: ‘Black Belt worden en eerder al een relevante Green Belt opleiding afgerond? Schrijf je dan in voor de Green Belt – 2 – Black Belt opleiding. Want deze opleiding gaat verder waar de Green Belt opleiding is geëindigd!’

  • Kort en goed is de Upgrade – 2 – Black Belt van MKPC wat mij betreft:
  • De snelste manier om van Green naar Black Belt door te groeien
  • Uniek in Nederland
  • O.a. omdat ik kan starten waar en wanneer ik maar wil
  • Zowel klassikaal als online
  • Vanaf € 1.450,-

Meer weten? Bel met 070 512 31 44 of mail naar info@mkpc.nl. Op https://mkpc.nl/lean-six-sigma-opleiding/greenbelt-2-blackbelt/ vind je meer informatie over onze Upgrade – 2 – Black Belt.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!