Referenten zijn unaniem 100% tevreden!

MKPC scoort hoge ogen in het recent ontvangen CEDEO-rapport

Klanttevredenheidsonderzoek 2022-2023

Elke twee jaar wordt onze kwaliteit en dienstverlening onder MKPC-klanten getoetst door CEDEO. Dit is een onafhankelijke instantie, die opleidingsinstituten beoordeeld op de gehele bedrijfsvoering. Uit het recentelijk ontvangen CEDEO-rapport blijkt dat onze aanpak heeft geleid tot een 100% klanttevredenheidsscore!

De referenten die aan het onderzoek hebben meegewerkt zijn bevraagd op diverse onderdelen van de diensten en service van MKPC. Een paar reacties uit de verschillende onderdelen op een rij:

Uitvoering: 

Referenten vertellen: “Doordat de theorie direct vertaald wordt naar situaties uit de eigen praktijk wordt het heel herkenbaar. Dat geeft veel handvatten. Vervolgens is er gekeken naar welke skills daarbij horen en is er geoefend. Er is echt op de situatie ingespeeld”

“Wij werken hand in hand samen met MKPC. Zij weten de deelnemers goed te stimuleren en ook kennis over te brengen. Inhoudelijk is het altijd ontzettend goed verzorgd. Er zat ook een soort game in de training met een rollenspel daarin. Daardoor ga je goed ervaren hoe het werkt in de praktijk. Al onze deelnemers waren enthousiast.”

Lean Six Sigma Opleidingen _ Foto

Opleiders:

Alle referenten zijn unaniem vol lof over de trainers. Men vindt de trainers zowel inhoudelijk als didactisch vaardig. De trainer checkt continu of de stof voor de deelnemers duidelijk is of dat hij langzamer of sneller door de stof moet gaan.

Enkele uitspraken over de trainers: “De trainer is to the point, zakelijk, zonder poespas, weet veel en kent de ins en outs van ons bedrijf. Hij kan de methodiek goed naar de praktijk vertalen.”

“De trainer is heeft veel kennis en veel persoonlijke ervaring. Een echte vakman. Je kunt veel van hem leren. Hij vraagt goed door, luistert goed en speelt er goed op in. Hij is heel pragmatisch.”

Marco Koet Lean Six Sigma Opleidingen _ Foto

Tevredenheid: 

Alle referenten zijn unaniem “zeer tevreden” over de opleidingen van MKPC en de samenwerking met hen hierin. Allen geven de hoogst mogelijke score op dit onderdeel! Als sterke punten van de organisatie worden nogmaals de kennis en kunde binnen de organisatie en de plezierige samenwerking genoemd.

“MKPC kan goed aansluiten bij de behoefte van de klant. Er wordt echt gekeken naar hoe wij samen op kunnen trekken. Dat is fijn.”

“MKPC is een hele kundige organisatie die ons verder kan en wil helpen. Wij bouwen graag verder aan de relatie met hen.”

Ondanks het positieve CEDEO-rapport, blijven wij ruimte voor verbetering zien in onder andere het studiemateriaal en nemen wij feedback van deelnemers ter harte. Met een ‘continu verbeteren’ mentaliteit blijven wij onze diensten en studiemateriaal doorlopend optimaliseren!

Ben je benieuwd naar het volledige rapport? Bekijk hier het Cedeo-rapport.

Kijk eens naar ons opleidingsaanbod of we jou ook tevreden kunnen stellen. Of neem contact met ons op, via info@mkpc.nl of 070 512 31 44.


MKPC opleidingen


Cedeo Logo

CEDEO erkende bedrijfsopleidingen Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ op basis van klanttevredenheid, bedrijfsgerichtheid, continuïteit en kwaliteit. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie in Nederland voor het auditen en certificeren van opleidingsinstituten. Immers kiezen steeds meer inkopers van opleidingen uitsluitend uit aanbieders die Cedeo-erkend zijn. Dat geeft ze de garantie dat minimaal 80 procent van hun klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening.