MKPC heeft oog voor de menselijke inbreng om veranderingen daadwerkelijk te realiseren

Effectief veranderen is te leren

Zelfs met behulp van Lean of Lean Six Sigma blijkt effectief veranderen moeilijk.

Het loopt vaak anders dan gepland. Daarom besteedt MKPC veel aandacht aan verandermanagement in hun Lean- en Lean Six Sigma-trainingen. De meeste veranderingen mislukken namelijk door menselijk gedrag en niet door de toegepaste methoden en technieken.

Voor MKPC bestaat een verandertraject uit resultaatgericht verbeteren, met oog voor de menselijke inbreng om veranderingen daadwerkelijk te realiseren. Dat doen wij bijvoorbeeld door tijdens onze trainingen aandacht te besteden aan de Verander curve van Elisabeth Kübler-Ross. We geven onze deelnemers inzicht in de fases die iemand tijdens een verandering doorloopt en helpen ze deze te herkennen. Daardoor kunnen ze er effectief en passend gedrag tegenover zetten. En daar adviseren wij dan ook weer over.

Enfin. Nieuwsgierig? Meer weten over onze trainingen? Kijk dan eens op https://mkpc.nl/lean-opleiding/greenbelt/.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!