Scrum Foundation

Maak kennis met de essentie van Agile werken en de werkwijze en aanpak van Scrum. Ontdek op interactieve manier hoe je Agile wordt en dit direct toepast in je eigen werk of project. Deze introductie op Agile werken geeft je de kans de kracht van Scrum Agile te ervaren én jezelf in 1 dag verder te ontwikkelen als professional!

  • Interactieve kennismaking met Scrum Agile
  • Hooggewaardeerd door eerdere cursisten
  • Theorie én heel veel praktijk!

Overzicht

Sommige processen hebben veel interactie nodig tussen verschillende afdelingen of met de klant om tot een goed eindresultaat te komen. De afhankelijkheid tussen die partijen is groot en dus is goede samenwerking essentieel. Dit soort processen zijn met name te vinden in dienstverlenende en administratieve organisaties en daar waar ICT of innovatie een belangrijke rol spelen.

Scrum is de aanpak waarbij het traditionele denken, om in een grote stap naar het beoogde eindresultaat te werken, los wordt gelaten. Bij Scrum wordt de verbetering of het ontwerp juist vorm gegeven door in kleine stapjes te werken naar het eindresultaat. Oftewel, samen met de relevante partijen, stap voor stap leren door het te doen!

Doelgroep
De opleiding Scrum Foundation is vooral bedoeld voor managers en medewerkers die betrokken zijn in het opzetten en uitvoeren van projecten en die (binnenkort) te maken krijgen met, of zich nog oriënteren op, de mogelijkheden van Scrum en Agile. De Foundation is geschikt voor iedereen die met Scrum aan de slag wil.

Om aan deze opleiding mee te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze opleiding volgen? Wij kunnen deze opleiding ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany opleiding.
 

 

Programma


In de Scrum Foundation opleiding leer je de beginselen van de Agile filosofie en de beste manier om op een Agile manier te werken, namelijk op de Scrum manier! Er komen vele interessante onderwerpen aan bod.

 

Het programma kun je downloaden via de button.

 

Ervarend leren
Deze opleiding is sterk gericht op ervarend leren. Niet alleen de theorie, maar juist ook de eigen praktijk. Daarom wordt tijdens de opleiding gebruik gemaakt van een professionele Scrum game om de theorie meteen al tijdens de opleiding in de praktijk te brengen.

Praktijk kennis
Ook is er tijdens de opleiding voldoende gelegenheid voor eigen praktijkcasussen. Onze trainers hebben kennis van en jarenlange ervaring in het werken met Scrum, die zij graag delen tijdens de opleiding. Zo komt ook op die manier de praktijk ‘live’ in de training!

Certificaat

De Scrum Foundation is een eerste kennismaking met het vakgebied Scrum Agile, de aanpak om op een effectieve manier innovatie projecten in te richten. Na afloop van de opleiding ontvang je het Bewijs van Deelname.

 

Deze opleiding wordt niet met een examen en/of certificaat afgesloten.

 

Heb je interesse om je verder te ontwikkeling in dit vakgebied en hierin te certificeren? Klik dan op de button voor meer informatie over de opleiding Scrum Master.

 

 

Data & Locaties

In de komende periode wordt de Scrum Foundation afwisselen gegeven in Den Haag en Utrecht!

 

Agenda

12 mrt
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Den Haag
Beschikbaarheid: 5
23 apr
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 4
07 mei
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Den Haag
Beschikbaarheid: 5
24 jun
Tijd: 09:00-17:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 6

 

Opleidingslocaties van MKPC
MKPC verzorgt haar opleidingen op 4 vaste opleidingslocaties, verspreid over heel Nederland. Wij verzorgen deze opleidingen in Den Haag en in Utrecht.

Kosten

De Scrum Foundation kost € 450,- (excl. btw), inclusief:

  • Opleidingsmaterialen
  • Lunch en versnaperingen
  • Bewijs van Deelname

Kom je samen met een collega of vriend naar dezelfde training, dan krijgen jullie beide een korting van 15%.


MKPC is CRKBO geregistreerd en kan daarom btw-vrij factureren. Dat levert een voordeel op van 9%! Klik hier om te beoordelen of jij in aanmerking komt.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze opleiding volgen? Wij kunnen deze opleiding ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany opleiding.