Lean Praktijkdag

Lean zet mensen in beweging en stimuleert ze los te komen van vast patronen. Lean leert je dat harder werken niet helpt; slimmer werken wel!

In de Lean Praktijkdag leer en ervaar je hoe dit bereikt met de inzet van Lean en de actieve bijdrage van iedere medewerker. Voor een geweldig (team)resultaat!

  • Ervaar de kracht en het succes van Lean
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Speciaal voor Green Belts die de zelfstudie doen!
Direct inschrijven Plaats reserveren Download en lees direct de GreenBelt inkijkversie

Tijdens de Lean Praktijkdag leer je de basisbeginselen van Lean Six Sigma en pas je deze direct toe in een realistische bedrijfssimulatie. De Lean Praktijkdag motiveert om je eigen werkprocessen kritisch te analyseren en te verbeteren. Je ervaart al snel dat harder werken niet helpt. De sleutel tot succes ligt bij goed inzicht krijgen in de werking van het proces en de eigen bijdrage aan het (team)resultaat. En dat ‘procesdenken’ meer brengt dan het traditionele sturen op afdelingsresultaat. De Lean Praktijkdag haalt op deze manier de kern van Lean Six Sigma en Verandermanagement naar voren….

Doelgroep
De Lean Praktijkdag is bij uitstek geschikt als je de Lean (Six Sigma) Green Belt Zelfstudie doet of hebt gedaan. Met deze praktijkdag combineer je optimaal de geleerde theorie uit de zelfstudie met de praktijk van de Lean Praktijkdag.
De Lean Praktijkdag komt tot zijn recht, als je de Lean (Six Sigma) Green Belt zelfstudie voor ten minste 80% hebt afgerond.