Namens MKPC van harte gefeliciteerd.

Praktijkcertificering 30 juni 2021

Woensdag 30 juni hebben 3 kandidaten  Anne Goudsmit, Jeroen Verheij en Anand Premchand met succes hun Lean Six Sigma Black Belt opleiding afgerond met de praktijkcertificering.

Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet en Ger de Waard hebben Anne en Jeroen online de presentatie gegeven van hun Lean Six Sigma Black Belt verbeterprojecten. Anand heeft zijn presentatie op onze locatie in Den Haag gegeven.

Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie. Beide kandidaten zijn ruim geslaagd en mogen nu de titel Certified Lean Six Sigma Black Belt  voeren.

Namens MKPC nogmaals van harte gefeliciteerd.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!