“Een extra verdieping met waardevolle informatie en casuïstiek”

Vier vragen aan Gill Karabacak over de OBM Masterclass

Interview met Gill Karabacak over de OBM Masterclass van Robert van Leeuwen (OBM is de afkorting van Organizational Behavior Management, bij MKPC ook wel Effectief beïnvloeden van gedrag genoemd).

Vertel eerst iets over jezelf, wie is je werkgever en wat is je functie?

Ik ben Gill Karabacak. Momenteel studeer ik HRM op het Saxion in Enschede. Ik zit in het derde leerjaar en in februari begin ik met het volgen van een minor. Daarbij werk ik voor KPN als callcenter agent op de Sales Pro afdeling.

Wat was de aanleiding voor het volgen van een OBM masterclass?

Binnen mijn studie heb ik veel informatie opgedaan en ik zie heel veel raakvlakken met OBM. Hierom zag ik deze masterclass als een extra verdieping met waardevolle informatie en casuïstiek.

Wat of welk onderdeel ga je met je meenemen in de praktijk?

Eigenlijk neem ik alles mee van de masterclass. Ik heb op een hele andere manier leren denken over het beïnvloeden van gedrag. Dit neem ik zeker mee als toekomstige HR-professional.

Hoe zijn de opleiding en de trainer Robert van Leeuwen bevallen?

Robert van Leeuwen brengt op een zeer prettige manier kennis over. Hierom is alle lesstof ook blijven hangen. Dat is knap met een MS Teams meeting van 7 uur.

Leer Effectief Beïnvloeden van Gedrag (Organizational Behavior Management) in je eigen omgeving met een 1-daagse OBM masterclass of een gecertificeerde OBM opleiding van 3 lesdagen.

MKPC  |  info@mkpc.nl  |  070 512 31 44