Praktijkgericht Projectmanagement

5 vragen aan Manon van Geffen

Manon van Geffen (32 jaar en moeder van twee dochters) is werkzaam bij BumaStemra en vervult bij deze organisatie de rol van Business Support. Ze heeft de 3-daagse opleiding Praktijkgericht Projectmanagement bij MKPC gevolgd en haar certificaat behaald. Waarom heeft ze voor deze opleiding gekozen en hoe gaat ze het geleerde toepassen in de praktijk?

Wat was de aanleiding voor het volgen van de Praktijkgericht Projectmanagement opleiding?

Manon: “Als Business Support hou ik me bezig met het verbeteren van processen, verzamelen- en analyseren van data en uitvoeren van projecten binnen BumaStemra. Het betrokken zijn bij- en ondersteunen van projecten vind ik erg leuk en interessant, maar in de toekomst zou ik graag zelf projecten willen opstarten en kunnen leiden. De opleiding Praktijkgericht Projectmanagement is een perfecte start voor de theoretische onderbouwing hiervan en geeft mij veel handvatten en tips.”

Waarom heb je voor MKPC gekozen?

“In het verleden heb ik bij MKPC de Lean Green Belt Bootcamp gedaan, waar de training met veel passie en enthousiasme werd gegeven. De afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten vond ik ook erg prettig, dus de keuze voor nog een cursus bij MKPC was niet moeilijk!”, vertelt Manon.

“Je kunt van zowel de trainers als je mede cursisten feedback vragen.”

Projectmanagement opleiding

Heb je gebruik gemaakt van onze helpdesk of coachingsmomenten?

“Omdat wij met vier cursisten de Praktijkgericht Projectmanagement training volgen, is er veel tijd om in te zoomen op individuele vraagstukken. Erg prettig, omdat je van zowel de trainers als je mede cursisten feedback kan vragen.”

Wat of welk onderdeel ga je meenemen in de werkpraktijk?

Manon: “Alles wat ik geleerd heb neem ik mee in de praktijk. De geleerde theorie en gegeven handvatten zijn erg handig om een project mee op te starten en (hopelijk) tot een goed eindresultaat te brengen. Alle onderdelen hangen met elkaar samen, dus als beginnend pmo’er (project management office) is alles wat ik geleerd heb van belang.”

John Verver _ Manon van Geffen

Hoe zijn de opleiding in zijn algemeen en de trainers je bevallen?

“De opleiding is mij erg goed bevallen.” aldus Manon. “Het sloot aan bij mijn leerdoel en verwachtingen. Er is een goede balans tussen theorie en het uitvoeren van opdrachten, waardoor je de theorie gelijk kan meenemen in de praktijk. De trainers waren top! Deze training werd gegeven door het gouden duo John Verver en Jessica van der Velden. De manier waarop zij elkaar aanvullen en inzicht geven in hoe een project technisch wordt opgezet, maar ook hoe je de mensen meekrijgt en geboeid houdt, is heel waardevol en interessant.”


MKPC opleidingen
Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. 

WWW.MKPC.NL / info@mkpc.nl / 070 – 512 31 44