MKPC’s meest populaire opleiding

GreenBelt-2-BlackBelt zelfstudie Plus®

Met de zelfstudie GreenBelt-2-BlackBelt Plus® word je in eigen tijd en tempo opgeleid tot op het internationaal erkende niveau van een BlackBelt in Lean én Six Sigma!

Op interactieve wijze leer je de technieken van Lean Six Sigma, ontwikkel je je als professional naar een hoger niveau én kan je direct aansprekende verbeteringen doorvoeren in je eigen werk!

Direct inschrijven

Je hebt al een GreenBelt denk-/werkniveau en bent enthousiast om de volgende stap te zetten om het hoogste niveau professional te worden binnen Lean Six Sigma?

Dan is de GreenBelt-2-BlackBelt zelfstudie Plus® van MKPC een uitgelezen kans. Want dat is namelijk de opleiding die verder gaat, waar je als GreenBelt bent geëindigd!

Met deze zelfstudie Plus® heb je 4 ‘live’ verdiepingsmomenten
Iedere module wordt via beeldverbinding afgesloten met een verdiepingsmoment van 1 à 1,5 uur. Hierin neemt de professional van MKPC de essentie van de bestudeerde lesstof met je door en vertaalt met jou de theorie naar jouw praktijk en/of verbetervraagstuk.
Uiteraard heb je ook alle ruimte vragen te stellen en de door jou voorbereide opdrachten door te nemen.

Doelgroep
Deze zelfstudie Plus® is uitermate geschikt voor projectleiders en consultants die BlackBelt willen worden en de discipline kunnen opbrengen om dit in eigen tijd en tempo te doen.Dit is een opleiding op HBO niveau. Voor een goede aansluiting op de lesstof is een GreenBelt denk-werkniveau nodig.

BlackBelt worden, maar nog niet eerder een relevante GreenBelt opleiding afgerond? Kies dan de volledige BlackBelt zelfstudie. Daarin wordt ook de lesstof van de GreenBelt opleiding behandeld!

Wat kun je na de opleiding?
Na deze opleiding ben je opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma BlackBelt volgens de eisen van het ASQ. Je bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen.

Je bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. Dit vertaalt zich in lagere kosten voor het bedrijf en hogere klanttevredenheid.