Workshop ‘The Lean Experience’

Maak op een interactieve manier kennis met Lean! In iedere branche heeft deze aanpak inmiddels haar kracht bewezen. Ervaar in deze workshop wat het is, hoe het werkt en wat het jou en je bedrijf oplevert.

  • Dynamische kennismaking met Lean
  • Inzicht in de werkwijze van Lean
  • Meteen in de praktijk mee aan de slag

Overzicht

In de Lean workshop maak je kennis met de werk- en denkwijze van Lean en met de manier waarop MKPC Lean toepast. Je ontdekt al snel dat je met eenvoudige veranderingen ingrijpende verbeteringen tot stand kan brengen. En dat Lean succesvol is in allerlei verschillende branches, zowel in de productie, als ook in de dienstverlenende sector en bij overheden.

De Lean workshop is interactief en leerzaam, en geeft je een uitstekend beeld wat jij voor jezelf en binnen je bedrijf met Lean kan bereiken.

Doelgroep
De Lean workshop is bedoeld voor iedere medewerker, vanuit elke branche, die (binnenkort) te maken krijgt met, of zich nog oriënteert op de mogelijkheden van Lean.

Om mee te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze workshop volgen? Wij kunnen deze ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor een incompany workshop.

 

Programma


Na een korte introductie van de achtergrond en filosofie van Lean ga je in een realistische simulatie met de groep actief aan de slag. Je krijgt een rol in een (gesimuleerd) proces en wordt geacht de gevraagde bewerkingen goed en op tijd uit te voeren. De klant van het proces heeft een klantorder geplaatst en het is uiteraard aan jou om – samen met de andere deelnemers – aan de wensen van de klant te voldoen!

 

Wat kun je na de opleiding?
Na afloop van de Lean workshop heb je op een dynamische, interactieve manier een concreet beeld van de mogelijkheden van Lean, wat de voordelen zijn om op een Lean manier te werken en hoe je Lean kan toepassen in je eigen werkomgeving.

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je het Bewijs van Deelname.

 

Deze workshop is een eerste kennismaking met het vakgebied van Lean, de bewezen aanpak om op een effectieve manier processen te verbeteren.

Deze workshop wordt niet met een examen en/of certificaat afgesloten. 

Heb je interesse om je verder te ontwikkeling in dit vakgebied en hierin te certificeren? Klik dan op de button voor meer informatie over de opleiding Lean GreenBelt.

 

 

Data & Locaties

In de komende periode wordt de workshop ‘The Lean Experience’ gegeven op verschillende plaatsen in Nederland. Er start dus altijd een workshop bij jou in de buurt!

 

Agenda

06 mrt
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Den Haag
Beschikbaarheid: 6
03 apr
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 6
08 mei
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Den Haag
Beschikbaarheid: 6
26 jun
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Utrecht
Beschikbaarheid: 6

 

Opleidingslocaties van MKPC
In de komende periode wordt de workshop ‘The Lean Experience’ gegeven op verschillende plaatsen in Nederland. Er start dus altijd een workshop bij jou in de buurt!

Kosten

De workshop ‘The Lean Experience’ kost € 95,- (excl. btw), inclusief:

  • Het werkboek ‘The Lean Experience’;
  • Het arrangement;
  • Het Bewijs van Deelname;

Kom je samen met een collega of vriend naar dezelfde workshop, dan krijgen jullie beide een korting van 15%.


MKPC is CRKBO geregistreerd en kan daarom btw-vrij factureren. Dat levert een voordeel op van 9%! Klik hier om te beoordelen of jij in aanmerking komt.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze workshop volgen? Wij kunnen deze ook in jouw bedrijf houden. Kijk voor meer informatie voor de incompany workshop.