Effectief beïnvloeden van gedrag

Maak kennis met Organizational Behavior Management
Schrijf je in voor de gratis introductieworkshop

In deze workshop maak je kennis met de methode om effectief gedrag te beïnvloeden in een zakelijke omgeving. Bij een verandering die je wilt doorvoeren gaat het niet alleen om de kwaliteit van de verbeteringen, maar juist ook om de acceptatie ervan. Belangrijk dus om de betrokkenen effectief mee te laten veranderen. Hoe? Dat ervaar je in deze workshop!

  • Internationaal bewezen aanpak
  • ‘Dresseer een parkiet’ als casus om gedrag te beïnvloeden
  • Interactief
  • Samenwerking met de VU Amsterdam

Uit herhaald onderzoek blijkt dat slechts 30% van de organisatieveranderingen slaagt en het beloofde rendement wordt onvoldoende behaald. Opvallend is, dat in meer dan de helft van de gevallen het gedrag van medewerkers wordt aangeduid als de belangrijkste factor van het falen…
Veel leidinggevende verzuchten dan ook

Waarom beklijft de doorgevoerde verandering niet?!

Houdt het antwoord op deze vraag jou bezig, kom dan naar deze workshop. Voor jou een uitgelezen kans kennis te maken met deze aanpak!

Doelgroep
Leidinggevenden, projectleiders en consultants die een leidende rol hebben in een omgeving waarin veranderingen doorgevoerd (moeten) worden. Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze workshop volgen? Wij kunnen deze ook bij jou op locatie geven.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Start- en eindtijd
Deze workshop duurt 2 uur

Programma
Je maakt kennis met 3 valkuilen in het beïnvloeden van gedrag, waardoor nog geen 1% van jouw inspanning en tijd effectief is. Er is dus voldoende ruimte voor verbetering! Daarom maak je ook kennis een aantal basisprincipes van menselijk gedrag en hoe je met beinvloedingsstrategieën gedrag effectief kan beïnvloeden. Zodat je het beste uit je medewerkers kunt halen!

Door wie?
Deze workshop wordt gegeven door een van onze certified trainers op het gebied van Organizational Behavior Management. Zij kennen het vak uit de boeken én vanuit de praktijk. Tijdens de workshop profiteer jij dus optimaal van hun kennis en praktijkervaring.

Deelname aan deze workshop ter waarde van € 95,- is GRATIS!

Om deel te nemen schrijf je je hieronder in voor de workshop ‘Effectief beïnvloeden van gedrag’ die jou het beste uitkomt.

Let op! Jouw deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Tot 2 weken voor aanvang mag je nog kosteloos annuleren. Daarna brengen wij € 75,- ‘no-show fee’ in rekening.

OPLEIDINGAGENDA WORKSHOPS

Het meest uitgebreide Lean Six Sigma programma van Nederland

Ons complete opleidingenaanbod