Alles wat je aandacht blijft geven, blijft groeien

Successen borgen met Operational Management

Operational Management is een opleiding die je helpt successen te borgen.

Een Lean procesontwerp kost tijd, geld en energie. Maar Lean levert ook veel op. In relatief korte tijd verbeteren prestaties aanzienlijk. Wat leidt tot loyale klanten, tevreden medewerkers en lagere kosten.

Aan het einde van een intensieve periode van veranderen met Lean mag de druk best even van de ketel. Successen moeten tenslotte ook gevierd worden. Tegelijkertijd houdt de verandering als het goed is nooit echt helemaal op, want: ‘Alles wat je aandacht blijft geven, blijft groeien.’ En: ‘Stilstand is achteruitgang.’

Laurens Smit – Certified Lean Six Sigma BlackBelt en als trainer in dienst van MKPC – vertelt je in zijn blog meer over Operational Management: https://mkpc.nl/lss-college/maak-kennis-met-operational-management/.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!