Namens MKPC van harte gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 18 maart 2022

Vrijdag 18 maart 2022 hebben 3 kandidaten Rutger Groeneveld, Laura Wognum en Krista Molenaar met succes hun Lean Six Sigma Green Belt opleiding afgerond met een ‘online’ praktijkcertificering.

Zorelly Edam heeft met succes zijn Lean Six Sigma Black Belt opleiding afgerond en was vandaag op het MKPC hoofdkantoor voor de praktijkcertificering.

Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet en Ger de Waard, hebben Rutger, Laura en Krista de presentatie van hun Lean Six Sigma Green Belt verbeterprojecten online gegeven. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie. De kandidaten zijn ruim geslaagd en mogen nu de titel Certified Lean Six Sigma Green Belt voeren.

Zorelly heeft zijn Lean Six Sigma Black Belt presentatie op onze locatie in Den Haag gegeven. Hij mocht een mooie bos bloemen in ontvangst nemen en mag nu de titel Certified Lean Six Sigma Black Belt voeren.

Namens MKPC nogmaals van harte gefeliciteerd!

Praktijkcertificering

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!