Marco Koet

  • Lean Six Sigma Master Black Belt

Namens MKPC van harte gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 1 december 2021

Woensdag 1 december hebben 6 kandidaten Gideon van Bergen, Anneloes Renee – de Jong, Bram van den Driest, Saskia Lensink, Elise Schuuring, Maarten Kuster met succes hun Lean Six Sigma Green Belt opleiding afgerond met een ‘online’ praktijkcertificering.

Martijn Vos heeft zijn Lean Green Belt opleiding afgerond en was vandaag op het MKPC hoofdkantoor voor de praktijkcertificering.

Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet, Michael van der Vlist, Michel Grouwstra en Mark Voetman hebben Gideon, Anneloes, Bram, Saskia, Maarten en Elise online de presentatie gegeven van hun Lean Six Sigma Green Belt verbeterprojecten. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie. De kandidaten zijn ruim geslaagd en mogen nu de titel Certified Lean Six Sigma Green Belt voeren.

Martijn heeft zijn Lean Green Belt presentatie gegeven op onze locatie in Den Haag. Hij mocht een mooie bos bloemen in ontvangst nemen en mag nu de titel Certified Lean Green Belt voeren.

Namens MKPC nogmaals van harte gefeliciteerd!

Green Belt certificering