Namens MKPC van harte gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 1 december 2021

Woensdag 1 december hebben 6 kandidaten Gideon van Bergen, Anneloes Renee – de Jong, Bram van den Driest, Saskia Lensink, Elise Schuuring, Maarten Kuster met succes hun Lean Six Sigma Green Belt opleiding afgerond met een ‘online’ praktijkcertificering.

Martijn Vos heeft zijn Lean Green Belt opleiding afgerond en was vandaag op het MKPC hoofdkantoor voor de praktijkcertificering.

Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet, Michael van der Vlist, Michel Grouwstra en Mark Voetman hebben Gideon, Anneloes, Bram, Saskia, Maarten en Elise online de presentatie gegeven van hun Lean Six Sigma Green Belt verbeterprojecten. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie. De kandidaten zijn ruim geslaagd en mogen nu de titel Certified Lean Six Sigma Green Belt voeren.

Martijn heeft zijn Lean Green Belt presentatie gegeven op onze locatie in Den Haag. Hij mocht een mooie bos bloemen in ontvangst nemen en mag nu de titel Certified Lean Green Belt voeren.

Namens MKPC nogmaals van harte gefeliciteerd!

Green Belt certificering

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!