Aandacht voor team & individu

De M van Mensgericht

MKPC Leerdag

‘Mensgericht’ zijn is een van de kernwaarden van MKPC; aandacht hebben voor het individu en voor het team. Dit hebben we tijdens de afgelopen MKPC leerdag in praktijk gebracht met een programma waarin (geheel volgens de Lean methode) The Voice of the Business (VoB) en Voice of the Employee (VoE) centraal stonden. Wat verstaan wij onder een leerdag? Een aantal keer per jaar komen wij met alle collega’s bij elkaar om lopende zaken te bespreken, ideeën uit te wisselen en elkaar weer eens te zien. Onze trainers reizen door heel het land en de office medewerkers werken op kantoor of vanuit huis. Op deze wijze blijven we met elkaar verbonden als team.

Onder de deskundige leiding van Robert van Leeuwen (trainer en coach Certified Lean Six Sigma Black Belt Practitioner en Effectief Beïnvloeden Expert bij MKPC) bespraken we het onderwerp MKPC 2023. Met behulp van een vooraf ingevulde vragenlijst werd duidelijk waar ieder van ons zichzelf op het moment ziet staan, wat we bij MKPC in stand willen houden en wat we zouden willen veranderen.

Het hoogtepunt van de middag was de uitslag van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Deze test heeft ons inzicht gegeven in de verschillende persoonlijkheden die werkzaam zijn bij MKPC en heeft ervoor gezorgd dat we onszelf en elkaar nóg beter hebben leren kennen en in harmonie kunnen samenwerken. We weten beter wat wijzelf en onze collega’s nodig hebben. Het werd duidelijk dat we een organisatie zijn met heel diverse persoonlijkheden, wat maakt dat wij prima in balans zijn! Ben je benieuwd naar jouw persoonlijkheid? Doe hier de gratis MBTI test.

Meer over Lean & Resultaat-en mensgericht verbeteren? –> www.mkpc.nl


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!

Meer informatie –> 070 512 31 44 / info@mkpc.nl