100% klanttevredenheid!

Wederom hoge score in het CEDEO rapport 2024

Klanttevredenheidsonderzoek bevestigt: MKPC levert hoogwaardige (maatwerk) opleidingen.

Onze kwaliteit en dienstverlening wordt elke twee jaar door CEDEO getoetst, een onafhankelijke instantie die opleidingsinstituten beoordeeld op de gehele bedrijfsvoering. Het CEDEO-rapport van 2024 bevestigt recentelijk ontvangen klanttevredenheidsonderzoekresultaten, resulterend in een indrukwekkende tevredenheidsscore van 100% en hernieuwd CEDEO-certificaat voor 2 jaar. Dit is de 3e keer op rij, een zeldzaamheid volgens onze CEDEO-gesprekspartner.

Opvallende punten uit het rapport

Uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat MKPC hoogwaardige (maatwerk) opleidingen levert en bevestigt dat MKPC een favoriete keuze is voor verschillende organisaties. Klanten zijn vooral te spreken over aspecten zoals het voortraject, het opleidingsprogramma, de uitvoering, de opleiders, het trainingsmateriaal, de organisatie en administratie, het relatiebeheer en de prijs-kwaliteitverhouding.

⚬ Voortraject: Persoonlijke Aandacht en Maatwerk

Het voortraject bij MKPC wordt geprezen om zijn grondige aanpak en focus op maatwerk. Klanten zijn tevreden met de uitgebreide intake waarbij diverse stakeholders worden betrokken. Dit resulteert in opleidingsprogramma’s die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant.

“Er is behoorlijk doorgevraagd naar onze specifieke manier van werken. Ze voelden prima aan dat wij maatwerk wilden.”

⚬ Opleidingsprogramma: Helder en Flexibel

Het opleidingsprogramma van MKPC wordt door alle klanten positief beoordeeld. Het wordt beschreven als een nauwkeurige weergave van de afgesproken wensen, waarbij er voldoende ruimte is voor aanpassingen en bijstellingen.

Lean Six Sigma opleiding foto_mkpc   foto cedeo certificaat

⚬ Uitvoering: Interactief en Praktijkgericht

De uitvoering van de opleidingen wordt gekenmerkt door een hoog niveau, interactieve sessies en praktijkgerichte benaderingen. Klanten waarderen de diversiteit aan werkvormen en de relevantie van de aangeboden content.

“De elementen van Lean die aan bod kwamen, moesten aansluiten bij hoe wij in de praktijk werken. Dat is goed gelukt.”

⚬ Opleiders: Deskundig en Enthousiast

De opleiders van MKPC worden unaniem geprezen om hun expertise en enthousiasme. Ze weten deelnemers te inspireren en hebben een goede klik met de groep, wat bijdraagt aan een effectieve leerervaring.

Kenonz_agilescrum_2

⚬ Trainingsmateriaal: Compleet en Gebruiksvriendelijk

Het trainingsmateriaal van MKPC wordt als zeer tevredenstellend ervaren. Van boeken en werkboeken tot online modules, alles is goed gestructureerd en sluit aan bij de leerdoelen van de deelnemers.

“De modules zaten goed in elkaar en waren inhoudelijk naar wens. Ik kon als opdrachtgever bovendien goed de vorderingen van de mensen volgen, zodat ik ze kon aansporen indien nodig.”

⚬ Organisatie en Administratie: Betrouwbaar en Klantgericht

De organisatie en administratie van MKPC worden geroemd om hun nauwkeurigheid, flexibiliteit en proactieve benadering. Klanten voelen zich goed ondersteund en ontzorgd gedurende het hele proces.

⚬ Natraject: Ondersteunend en Resultaatgericht

Het natraject wordt gekenmerkt door ondersteuning op maat en focus op resultaat. De examenvoorbereiding door MKPC is naar wens, evenals de begeleiding rondom en na het examen. Deelnemers ervaren een nauwe begeleiding en zijn goed voorbereid op zowel hun theoretische als praktijkexamens, wat resulteert in geslaagde certificeringen.

“Een groot aantal mensen in mijn onderdeel van de organisatie is nu opgeleid, en daar plukken we dagelijks de vruchten van.”

Lean Six Sigma Praktijkcertificering_6_11_2023-b

⚬ Relatiebeheer: Persoonlijk en Betrokken

MKPC onderhoudt nauwe relaties met haar klanten door middel van persoonlijk contact en relevante nieuwsbrieven. Klanten waarderen de betrokkenheid en het meedenken van MKPC bij hun organisatievraagstukken.

⚬ Prijs-kwaliteitverhouding: Uitstekend

Alle klanten zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van MKPC. Ze beschouwen MKPC als een waardevolle investering gezien de geboden kwaliteit van de opleidingen.

⚬ Conclusie

Met een 100% tevredenheidsscore in het CEDEO rapport 2024, zijn wij trots op onze prestaties. Het focussen op maatwerk, praktijkgerichtheid en een uitstekende klantenservice, zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner voor organisaties zijn die op zoek zijn naar hoogwaardige opleidingen en consultancydiensten.

Ben je benieuwd naar het volledige rapport?➡️ Bekijk hier het Cedeo-rapport.


MKPC opleidingen


Cedeo Logo

CEDEO erkende bedrijfsopleidingen Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ op basis van klanttevredenheid, bedrijfsgerichtheid, continuïteit en kwaliteit. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie in Nederland voor het auditen en certificeren van opleidingsinstituten. Immers kiezen steeds meer inkopers van opleidingen uitsluitend uit aanbieders die Cedeo-erkend zijn. Dat geeft ze de garantie dat minimaal 80 procent van hun klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening.