‘MKPC als een betrouwbare partner die daadwerkelijk een bijdrage levert aan het rendement van de organisatie’

100% klanttevredenheid!

We hebben het eindrapport van Cedeo – een organisatie die inzicht geeft in de kwaliteit van opleidingen in de markt – binnen. Uit uitgebreide klant interviews die zij met diverse opdrachtgevers hebben gehouden, blijkt grote waardering voor onze aanpak, opstelling en uitvoering.

Een voorbeeld:

‘De referenten die aan dit onderzoek hebben meegewerkt, roemen MKPC niet alleen om de geleverde kwaliteit en de professionele aanpak, maar ook om de enthousiaste, deskundige trainers, de persoonlijke benadering en de oprechte betrokkenheid. De aanpak van MKPC resulteert in het feit dat opdrachtgevers hen als een betrouwbare partner zien die daadwerkelijk een bijdrage levert aan het rendement van hun organisatie.’

De aanpak:

En de aanpak resulteert dus ook in 100% klanttevredenheid. We hopen dat je het ons niet kwalijk neemt dat we zo trots als een pauw zijn. Maar zelfs nu zien we nog ruimte voor verbetering. Zo zijn we bijvoorbeeld ons online-studiemateriaal aan het perfectioneren. Kijk eens op https://mkpc.nl/opleidingen/ of we jou ook tevreden kunnen stellen. Of neem contact met ons op, via info@mkpc.nl of 070 512 31 44.


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL

Investeer in jouw bedrijf, werk of project met een opleiding van MKPC > Bekijk ons opleidingsaanbod!

Lean / Six Sigma / Scrum / Agile / Masterclasses /Workshops

Opleidingsinstituut MKPC leert en helpt organisaties klantgericht, efficiënt en effectief te werken. Zodat zij het verschil kunnen maken naar hun klanten en medewerkers en in staat zijn optimale bedrijfsresultaten te halen. Wij geloven in voortdurend leren en continu verbeteren met aandacht voor het organisatie- en het individuele belang. Opdat bedrijfsresultaten aantoonbaar verbeteren, de betrokkenheid toeneemt en de medewerkers zich als professional blijven ontwikkelen. In onze ervaring en overtuiging is deze aanpak dé manier om aansprekende resultaten te halen en succesvol te zijn voor organisaties én mensen met wie wij zakendoen. Niet voor niets is onze slogan: resultaat-én mensgericht verbeteren!