Workshop Lean

Maak kennis met Lean en Six Sigma
Schrijf je in voor de gratis introductieworkshop

Maak op een interactieve manier kennis met Lean! In iedere branche heeft deze aanpak inmiddels haar kracht bewezen. Ervaar in deze workshop wat het is, hoe het werkt en wat het jou en je bedrijf oplevert.

  • Dynamische kennismaking met Lean
  • Inzicht in de werkwijze van Lean
  • Meteen in de praktijk mee aan de slag

In de Lean workshop maak je kennis met de werk- en denkwijze van Lean en met de manier waarop MKPC Lean toepast. Je ontdekt al snel dat je met eenvoudige veranderingen ingrijpende verbeteringen tot stand kan brengen. En dat Lean succesvol is in allerlei verschillende branches, zowel in de productie, als ook in de dienstverlenende sector en bij overheden.

De Lean workshop is interactief en leerzaam, en geeft je een uitstekend beeld wat jij voor jezelf en binnen je bedrijf met Lean kan bereiken.

Doelgroep
De Lean workshop is bedoeld voor iedere medewerker, vanuit elke branche, die (binnenkort) te maken krijgt met, of zich nog oriënteert op de mogelijkheden van Lean.

Om mee te doen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Deze opleiding incompany
Met meer collega’s deze workshop volgen? Wij kunnen deze ook bij jou op locatie geven.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Start- en eindtijd
deze workshop duurt 3 uur

Programma
Na een korte introductie van de achtergrond en filosofie van Lean ga je in een realistische simulatie met de groep actief aan de slag. Je krijgt een rol in een (gesimuleerd) proces en wordt geacht de gevraagde bewerkingen goed en op tijd uit te voeren. De klant van het proces heeft een klantorder geplaatst en het is uiteraard aan jou om – samen met de andere deelnemers – aan de wensen van de klant te voldoen!

Door wie?
De Lean workshop wordt gegeven door een van onze ervaren Master BlackBelts. Zij kennen het vak uit de boeken én vanuit de praktijk. Tijdens de workshop profiteer jij dus optimaal van hun kennis en praktijkervaring.

Wat kun je na de opleiding?
Na afloop heb je op een dynamische, interactieve manier een concreet beeld van de mogelijkheden van Lean, wat de voordelen zijn om op een Lean manier te werken en hoe je Lean kan toepassen in je eigen werkomgeving.

Deelname aan de Lean workshop ter waarde van € 95,- is GRATIS!

Om deel te nemen schrijf je je hieronder in voor de Lean workshop die jou het beste uitkomt.

Let op! Jouw deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Tot 2 weken voor aanvang mag je nog kosteloos annuleren. Daarna brengen wij € 75,- ‘no-show fee’ in rekening.

OPLEIDINGAGENDA WORKSHOPS


6

jun

Lean Workshop tijd: 14:00 - 17:00 locatie: Online beschikbaar: VOL!

4

jul

Lean Workshop tijd: 19:00 - 22:00 locatie: Online beschikbaar: 9 plaatsen

26

sep

Lean Workshop tijd: 14:00 - 17:00 locatie: Online beschikbaar: 10 plaatsen

14

nov

Lean Workshop tijd: 09:00 - 12:00 locatie: Online beschikbaar: 10 plaatsen

Bekijk alle opleidingen

Het meest uitgebreide Lean Six Sigma programma van Nederland

Ons complete opleidingenaanbod