Masterclass 5-S

Op safari door fabriek- of kantoorjungle
Binnen 1 dag aantoonbaar resultaat

Een rommelige werkplek, slecht toegankelijke informatiesystemen, medewerkers die zoeken naar hun gereedschap of dwalend door digitale mappen de laatste template proberen te vinden. Vertraging en irritatie alom! Herkenbaar? Dan biedt de masterclass 5-S uitkomst.

  • Inzicht in de werkwijze van 5-S
  • Meteen toepassen op jouw werk
  • In 1 dag aantoonbaar resultaat

5-S is een onderdeel van Lean, dat op een verbluffend eenvoudige wijze het werk en de werkplek overzichtelijker, efficiënter, veiliger én plezieriger maakt. In deze masterclass leren wij jou alles over 5-S en de basis van Lean.

Deze masterclass houden wij bij jou in de organisatie, want we brengen 5-S meteen in de praktijk. Samen met jouw collega’s en leidinggevende(n). Zodat je direct ervaart hoe je 5-S toepast en je – aan het einde van de dag al – merkt wat 5-S jou oplevert!

Doelgroep
De masterclass 5-S is bedoeld voor iedereen die merkt dat zijn of haar werkplek ongeordend en rommelig is of ervaart dat het werk inefficiënt wordt gedaan. Kortom, iedereen die regelmatig veel tijd kwijt is met zoeken naar de juiste spullen. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Deze opleiding incompany
Deze masterclass wordt alleen gegeven bij bedrijven in huis, omdat we meteen aan de slag gaan met 5-S op jouw afdeling of werkplek.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Start- en eindtijd
deze masterclass duurt 1 dag van 9.30 – 16.30.

Programma
Op een interactieve, praktijkgerichte manier krijg je een korte introductie op Lean en een gedegen uitleg van de 5-S aanpak. Aan de hand van vele praktische oefeningen ga je stap voor stap 5-S toepassen op jouw afdeling. Zo dat je niet alleen weet waar 5-S voor staat, maar vooral het resultaat ervan ervaart op jouw werkplek! Onderwerpen die aan bod komen:

  • Introductie op Lean en de 8 verspillingen
  • De essentie en aanpak van 5-S
  • De 5-S Safari, waarin je op je eigen afdeling aan de slag gaat met 5-S

Door wie?
De masterclass 5-S wordt begeleid door een van onze ervaren Lean Six Sigma BlackBelts. Zij hebben al vele 5-S implementaties uitgevoerd en kennen het vak dus uit de boeken én vanuit de praktijk. Tijdens deze masterclass profiteer jij dus optimaal van hun kennis en praktijkervaring.

De masterclass voor 1 groep van maximaal 10 personen kost € 1.750,- (excl. btw), inclusief

  • Het werkboek ‘De jungle te lijf met 5-S’;
  • Het Bewijs van Deelname;

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via ons telefoonnummer 070 – 512 31 44 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op met jou.

Het meest uitgebreide Lean Six Sigma programma van Nederland

Ons complete opleidingenaanbod