Hartelijk gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 24 januari 2024

In de pocket!

Vorige week vond er een praktijkcertificering plaats en hebben acht kandidaten met succes hun Lean (Six Sigma) opleiding afgerond. Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet en Jessica van der Velden, hebben alle kandidaten een presentatie gegeven van hun verbeterprojecten. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie.

Praktijkcertificering Lean Six Sigma 24 januari2024  Praktijkcertificering Lean Six Sigma 24 januari2024_1

Twee kandidaten hebben ‘live’ op ons hoofdkantoor in Den Haag de praktijkcertificering afgelegd. Christianne Linders (Rabobank) is ruim geslaagd en voor haar Lean Green Belt Praktijkcertificering en Erik Sattler (Primepro) voor zijn Lean Six Sigma Black Belt praktijkcertificering. Ze mochten een bos bloemen in ontvangst nemen en mogen nu de Certified titel voeren.

De overige zes kandidaten hebben hun projecten online gepresenteerd.

Nadine Dekker (ABN AMRO), Ive Tielens (Rabobank), Miranda Harbers en Mariëtte van de Ven (Rabobank/HOCF)  zijn geslaagd voor de Lean Green Belt Praktijkcertificering en mogen de titel Certified Lean Green Belt voeren.

Mike Strijbosch en Vitor Correira (Xycarb – Schunk group) gingen op voor de Lean Six Sigma Green Belt Praktijkcertificering, ze zijn ook ruim geslaagd en mogen zich vanaf nu Certified Lean Six Sigma Green Belt noemen.

Namens MKPC willen wij jullie nogmaals hartelijk feliciteren met deze prachtige prestatie!


Kijk eens naar ons opleidingsaanbod of neem voor vragen contact met ons op via info@mkpc.nl of 070 512 31 44

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]