Hartelijk gefeliciteerd!

Praktijkcertificering 18 maart 2024

In de pocket!

Vorige week vond er een praktijkcertificering plaats en hebben vijf kandidaten met succes hun Lean (Six Sigma) opleiding afgerond. Ten overstaan van de examencommissie, bestaande uit Marco Koet en Jessica van der Velden, hebben alle kandidaten een presentatie gegeven van hun verbeterprojecten. Deze projecten zijn beoordeeld op de inhoudelijke aanpak, de inhoud, de relevantie voor de organisatie en de wijze van presentatie.

Live presentatie

Paul van Roekel (Rabobank) heeft ‘live’ op ons hoofdkantoor in Den Haag de praktijkcertificering afgelegd en mocht een mooie bos tulpen in ontvangst nemen (zie foto). Hij is geslaagd voor zijn Lean Green Belt praktijkcertificering en mag nu de titel Certified Lean Green Belt voeren.

Praktijkcertificering Lean six sigma Praktijkcertificering Lean Six SIgma

Online Praktijkcertificering

Moniek Opstelten-Duin (Rabobank), Jasper Bouwman en Bryce van Strien (Xycarb Ceramics, Schunk-Group) en Jody Stolk-Zoethout (ABN Amro) hebben de Lean Six Sigma Green Belt praktijkcertificering online gepresenteerd. De kandidaten zijn ruim geslaagd, zij mogen nu de Certified Lean Six Sigma Green Belt titel voeren. Namens MKPC willen wij jullie nogmaals hartelijk feliciteren met deze prachtige prestatie!


Kijk eens naar ons opleidingsaanbod of neem voor vragen contact met ons op via info@mkpc.nl of 070 512 31 44

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]