Een nieuw hoofdstuk

MKPC gaat verhuizen!

Van de Hofstad naar centraal gelegen Zoetermeer

Met enthousiasme kondigen we aan dat het hoofdkantoor van MKPC vanaf 1 mei 2024 van Den Haag naar Zoetermeer zal gaan verhuizen! Na een reis die 15 jaar geleden begon, betreden we nu een nieuw hoofdstuk in Zoetermeer.

Sinds onze oprichting hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt, waarbij we de uitdagingen van het ondernemerschap hebben omarmd en onze grenzen hebben verlegd. MKPC begon ooit op een zolderkamer in Voorschoten; na anderhalf jaar verhuisden we naar een groter kantoor aan de Bankastraat in Den Haag. Ongeveer negen jaar geleden betrokken we ons prachtige hoofdkantoor op landgoed Marlot. Daar hebben we onze visie verder ontwikkeld, vele trainingen gegeven en MKPC gestaag laten groeien.

Nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons verhaal. We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons hoofdkantoor zal verhuizen naar het Crown Business Center in Zoetermeer. Deze beslissing komt voort uit zorgvuldige overweging, waarbij de gunstige ligging van de nieuwe locatie een belangrijke rol heeft gespeeld.

Goed bereikbaar met de auto en OV

Ideaal gelegen

De strategische ligging van ons nieuwe hoofdkantoor in Zoetermeer, naast de snelweg en het treinstation, biedt een betere bereikbaarheid voor onze cursisten en klanten. We geloven dat deze verhuizing ons zal helpen om nog efficiënter te opereren.

Op onze nieuwe locatie zullen wij op de bovenste verdieping trainingen gaan geven. Hierdoor kunnen de cursisten genieten van een spectaculair uitzicht over de regio en natuurlijk van goed verzorgde catering.

Zoetermeer here we come!

Hoewel we afscheid nemen van onze geliefde locatie in Marlot, kijken we vol enthousiasme naar de toekomst die voor ons ligt. We blijven ons inzetten voor het leveren van uitstekende service en het creëren van waarde voor al onze klanten. Tot ziens in Zoetermeer!

🔸Vanaf 1 mei 2024 vind je ons op ons nieuwe adres: MKPC | Boerhaavelaan 40 | 2713 HX | Zoetermeer


✅ Bekijk hier het opleidingsaanbod van MKPC ➜ Opleidingen MKPC


MKPC opleidingen

WWW.MKPC.NL